tirsdag 5. september 2017

Guttetur københavn

Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Hotell med sentral beliggenhet. Det kan riktignok være både hurtigere og mer praktisk å reise med fly, men da blir ikke selve reisen en del av målet.


Det gjør den ombord i en båt.

På sommeren kan dere feste som om dere var på Ibiza ved havet. Går dere for dette nivået, vil et opphold på boutiquehotellet The Nimb matche standarden. I denne sammenhengen kommer jeg med to anbefalinger. Slik at middagsbehovet for en guttetur fra fredag til søndag dekkes. Her får dere mat som kler en guttetur.


Og veldig god vin, selvsagt. SIDE2): Selv for en år gammel journalist, som skriver litt reisestoff en gang iblant, er det helt naturlig å dra på guttetur når man får sjansen. Nå skal EkteMann og Småtroll også få være me da de rett og slett har blitt litt misunnelige de siste gangene jeg har tatt mine solo-turer til denne nydelige byen.


En guttetur sammen med gode venner og kamerater er en avkobling som kan gi overskudd også for fysisk helse.

En mann på tur med venner er oftere en glad mann enn mannen som aldri drar på tur. Uansett grunn for guttetur gir vi deg vår topp for de aller beste gutteturene for menn og gutter i alle aldre fra Norge. Her kan du søke hotell. Vi er Pissup: toppleverandøren av utdrikningslag i hele Europa.


København har spisesteder med Michelinstjerne. Bestill utdrikningslaget med det beste reiseselskapet for utdrikningslag og gutteturer i Europa, som også anbefales av FHM. Finn de mest populære turene og aktivitetene på din destinasjon. Vi tilbyr kun det beste. Bruk ferietiden på å skape nye minner, ikke på å vente i kø.


Få maks ut av sightseeingen! Oppdag byen fra vannet. Hundrevis av muligheter. Book de mest populære opplevelsene. Se byen slik du vil oppleve den. De beste aktivitetene for deg. Hit bør du dra på guttetur i år.


Skal du på guttetur og lurer på hvor det er best å reise? Savnet etter danske gater, dansk mat og det danske folk er stort for både liten og stor, så når påsken nærmer seg, setter vi snuten mot dejlige.

Vi har tatt en runde i Euorpa og laget en liste over våre favorittdestinasjoner. I Barcelona finner du noen av Europas største og mest eksklusive klubber til mer tilbaketrukne puber og cafeer. Alle byer har en heller tvilsom gate.


Hun bor i en sidegate til Istedgade, og insisterer på at det er her vi finner den kuleste shoppingen i Køben. Da tenker jeg ikke på reisemåter, altså, ikke forskjellen på fly, båt, tog eller buss (selv om jeg selv foretrekker førstnevnte). London i vindenFor både Eivor Iversen Bø og Jon-Frode Bosåen gikk siste jente— og guttetur til London.


Direkteruter fra flere byer i Sør-Norge, og en kort flyreise er gjerne. I hvertfall hvis man har tenkt å handle litt mens man er der. Som regel holder det ikke med én tur opp og ned Strøget for å få med seg alt, og så er det jo alle de små spennende butikkene i alle sidegatene også.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg