fredag 22. september 2017

Tørkestativ uten vinger

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Bestill varer på maxbo. Kjøp det online her! Mangler en god grill til sommeren? Kvalitets griller fra Maxbo!


Hvis du ikke har hage, eller hvis det regner for mye den dagen du vasker klær, er det mange smarte tørkestativ til innendørs bruk.

Gulvstativ Du kan alltids velge de klassiske tørkestativene, enten med eller uten vinger , men hvis du har liten plass, er det andre muligheter. To utbrettbare vinger gir plass til tørking av mer tøy. Enkel å legge sammen for å spare plass. Tørkekapasitet: meter.


Siena tørkestativ i aluminium fra Leifheit kan også stå ute uten å ruste. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av data fra FINN.


Produktinformasjon.

Med Rörets neo tørkestativ kan tørke klærne dine på en praktisk måte med dette tørkestativet fra Rörets. Byggevarer i butikk og på nett! Fleksibelt tørkestativ med plass til mye klær! Utrolig praktisk tørkestativ som passer utmerket for deg som ikke har så mye plass i for eksempel leilighet eller en liten hytte! Med den meter lange linen rommer Wendy masse tøy.


Konstruksjonen består av et galvanisert stålrør mens kryss og armer er laget av aluminium, noe som gir svært god holdbarhet mot vær og vind. Jeg har ufrivillig måttet teste diverse tørkestativ. Og da mener jeg disse stativene som man kan sette på gulvet, med vinger som du kan folde ut. I år hadde jeg et utmerket tørkestativ med blå ben som gjorde en utmerket jobb når det gjalt å tørke klær.


Men en vakker dag knelte hele stativet og vi måtte kjøpe et nytt. Hvitt tørkestativ med meter metall tørkesnor, så du kan henge opp en stor mengde tøy for hver gang. Frida tørkestativ med vinger.


Flere modeller og størrelser i butikk. Relaterte produkter. Midthaugs tørkestativer er produsert i solid utførelse for norske værforhold.


Våre modeller er produsert i varmforzinket stål som er pulverlakkert i hvit utførelse. Hvit og praktisk tørkestativ med vinger.

Har hatt noen tørkestativ opp gjenom årene som stort sett alle har hatt elendig kvalitet. Det siste jeg kjøpte tålte ikke vekten av å være fullt lastet, kollapset etter nesten første gangs bruk. Har hatt den typen hvor bena er x formet, med vinger på endene.


Er nå på jakt etter et skikkelig stativ som varer og som har høy kapasitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg