tirsdag 26. september 2017

Graverte navneskilt

Vi har stort utvalg navneskilt til helsepersonell. Få tilbud ved større innkjøp! Navneskilt Til Sykepleier. Perfekt for butikkansatte og andre. Logotrykk i farger.


Graverte navneskilt

Kun fantasien setter grenser. Med våre moderne maskinpark og erfarne gravører løser vi de fleste behov. Vi har i over år levert graverte kvalitetsskilt for helsepersonell, butikkpersonale og private hjem. Nå har du muligheten til å designe ditt helt eget graverte navneskilt.


Gravert navneskilt. Vær kreativ – miks, match og lag fine og fargerike graverte navneskilt ! Hva med et Velkommen hjem-skilt til ytterdøra, et WC-skilt til badedøra, et boksskilt til hesteboksen eller et navneskilt med navn og tittel vakkert gravert inn? Du kan også legge til tittelen som f. Firmaer bestiller ofte serier med enkle nummer til merking i lokalene. Meget brukervennlige og slitesterke stempel for profesjonell bruk. Vi har års erfaring innen stempelproduksjon!


Graverte navneskilt

Fargeglade navneskilt og lommeskilt som sprer glede! Stort utvalg til gode priser! Vi lager graverte og printede navneskilt med og uten logo. Design ditt navneskilt fra bunn av eller bruk en ferdig mal.


Grunnprisen er 8- (10- ink. mva) pr. Frakt er alltid gratis hos oss! Vi er en solid leverandør av graverte skilt til industri og privat. Vi kan tilby gravering både mekanisk og med laser. Produktspekteret er stort og allsidig.


Graverte navneskilt

Vi graverer skilt i plast, aluminium, messing, syrefast eller superduplex. Vi kan lage instrumentpaneler, syrefaste kabelmerker, tiptags, klebemerker, arbeidsklær og mye mer. Rimelige navneskilt fra kr 80. Plast – messing – aluminium – stål – tre – osv. Med eller uten logo og farger.


Rask levering og gratis frakt. Postkassene til oppganger er forberedt med skiltholdere for navneskilt. Du finner alle fargekombinasjonene i Skiltomaten, der du også kan velge blant flere ulike former på skiltene. Det er også mulig å legge til et bilde eller en logo på navneskiltet.


Graverte navneskilt

Tillegg for magnetfeste, logo og farger. De brukes ofte i helsevesenet og servicebransjen. Alle priser er eks. Vi leverer også skilt til calling-anlegg, navneskilt til dører og andre formål.


Merk kjæledyret ditt med telefonnummer og adresse. Da er du sikker på at kjæledyret ditt blir returnert til deg så fort som mulig. Vi har et stort utvalg av flotte informasjonsskilt til hund og katt!


Fyll ut skjemaet nedenfor så kontakter. Dette er graverte skilt med god slitestyrke og kvalitet. For rask og sikker montering på alle vanlige postkasser kommer skiltene med kraftig dobbeltsidig tape.


I Postens skiltbutikk kan du kjøpe skilt til døra, postkassen og husveggen. Skiltene er i høy kvalitet og tåler allslags vær.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg