onsdag 6. september 2017

Låven på sunde utleie

Bordoppsett som runde bor E bor kam eller mindre bord egner seg godt på låven. Låven har egen bar og toaletter. Middag på bryggekanten Underveis til vår fjordrestaurant Lysefjord-Helleren passerer du Preikestolen og kan beundre mektige fossefall og storslått natur.


Vel fremme føles det som du er på din eget private plass, for du må ha båt for å komme hit. Vi leier ut lokalet til konfirmasjoner, bryllup, dåp, bursdager eller andre anledninger. Du kan leie lokalet og ordne alt selv, eller vi kan hjelpe deg med dekking og rydding.

Hos oss er det perfekt å arrangere blant annet bryllup, konfirmasjoner, jubeleum, dåp og minnestund. Dette er stedet Roald Amundsen er født, og er til daglig et museum. Om vinteren blir låven brukt til lagring av campingvogner og bobiler. Stort utstyrt kjøkken med kjølerom på hele 20m3.


Plass til opp til 1gjester. Stabburet Holm Gård tilbyr utleie av stabburet til mindre selskaper og møter med plass inntil gjester. Her samles gjestene rundt et stort spisebord i andre etasje.


The Bar At The Barn.

Live musikk) Se program. Mye godt å by på her - håper DU finner noe som frister deg! Vi gjør oppmerksom på at man ikke kan blande menyer. Det vil i praksis si å ta noe fra a la carte og noe fra en annen meny. Graaten Seter på Sjusjøen var opprinnelig en høylåve.


Ta gjerne kontakt med oss for et uforpliktende tilbud. Pris for dette avtales på forhand. Se bilde av bilen på hjemmeside. Ved overnatting kan Notodden hotell bookes. Vi har samarbeid med hotellet og leietakere.


Er det mest gunstig å ta mva på utleie av et rom i låven på gården vår? Skal leie ut til privatperson. Spørsmål fra Ingrid. Solastranden Gård Et gårdstun i frisk sjøluft med lune og trivelige lokaler. En møteplass du ønsker å komme tilbake til, igjen og igjen.


Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av data fra FINN.

Samarbeid med venner og naboerNaboen Erling Nesse hadde regien på pyntingen den gangen Tove og Harald giftet seg. Nå som låven er blitt et bryllupslokale er han på ny involvert som dekoratør. Kollega, Janne Enerstvedt, har stilt opp i brudekjole på morgenkvisten, det samme har fotografens svigerinne, Monica Holhjem.


Det har ikke kommet noen avklaring på dette, og Bondelaget gikk imot dette forslaget i høringen. Inntil videre vil det etter dagens regler være en virksomhetsvurdering som er det avgjørende for om det er moms på hytteutleie eller ikke. Dersom sjablongen innføres, vil du uansett drive virksomhet, da du har mer enn fire utleiehytter. På Tingneset på Bolsøya står en låve mange etter hvert har hørt snakk om. Men at låven skulle bli et populært utleielokale var ikke i ekteparets planer.


På Gramstad starter mang en søndagstur for folk på Nord-Jæren. Visste du at det koselige, hvitmalte våningshuset kan leies til arrangementer og overnatting? Huset på Gramstad har en strategisk beliggenhet, noe som er ideelt for større grupper og arrangementer.


Lokale produkter og stedbunden produksjon gir anledning til å nyte kortreist mat i ordets virkelige betydning, der fokus er på å tilby det beste av hva gården og området har å by på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg