tirsdag 19. september 2017

Ullundertøy herre best i test

Fri frakt over 79- og 1dagers retur. Små turer er også store. Se bestselgere og nyheter til hele familien i nettbutikken. Hold familien varm med ullundertøy i 1 ull - Bestill her på 1-2-3!


Finn Ullundertøy Herre Best I Test.

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Kjøp ullundertøy hos Outnorth. Prisløfte, åpent kjøp og kostnadsfritt bytte.


Test av ullundertøy : Ett av merkene er et ordentlig (g) ull-undertøy. TV hjelper deg ville finne ut hvilken idrettsstjerne som har det beste ullundertøyet. Denne testen fra magasinet Villmarksliv tar for seg middels tungt ullundertøy som vil fungere godt fra tidlig høst til sein vår.


De som er mest aktive, vil kanskje trenge 2–forskjellige sett undertøy for optimal komfort til ulike aktiviteter og ikke minst ulike værforhold.

Lindex: Best i test. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer. Denne er myk og god – og her er det 1prosent merinoull. God lengde på ermer, og selv om dette er testens korteste bol er dette en fin lengde: Du slipper så mye ekstra tøy som lager bulk i buksa når du skal dytte den nedi.


Middels tykt ullundertøy. Denne gangen har vi testet middels tykt undertøy, som stort sett er best egnet til høst- og vinterbruk. De som ferdes ute hele året, trenger et lettere sett i tillegg. Varmt og deilig eller svettesikkert og ventilerende?


Testpanelet vårt guider deg i riktig retning av sesongens superundertøy i ull og syntet. TEST : Ullundertøy Ull er fortsatt overlegent når det kommer til turer i skiftende vær og temperatur. UTE har testet ulltrøyer som ligger midt på treet når det gjelder vekt og varme. Moderne teknologi tillater å veve og strikke ullen veldig fint, og ullen som blir brukt i ullundertøy i dag er av den aller fineste kvaliteten. Alle settene i denne testen er laget med ull fra merinosauen, med lange, tynne ullfibre.


Den stikker minimalt. Når vi kommenterer stikking er det for å skille de bra fra de beste. Stor test av superundertøy og ullundertøy.

Dyrt er oftest best - også i treningsundertøy. VG har testet superundertøy og ullundertøy for treningsbruk. Få også med deg frilufts- og turekspertenes beste tips til hvordan du kan holde deg varm på beina og på hendene. Dette har vi testet.


Vi ønsket å teste et billig sett med ullundertøy mot et dyrere sett. Og vi ønsket at det skulle være ullundertøy med 1prosent merinoull. Vi starter vårt vintersalg med opptil på sports- og turtøy.


Ett-lags og to-lags ull varmer like mye, og kan brukes om hverandre, men har forskjellige fordeler. Ett-lags ull ligger rett på kroppen og vil trekke til seg fuktigheten kroppen avgir, samtidig som det holder deg varm. Ullen vil fortsette å holde deg varm, selv om den er fuktig. Kløfri ullundertøy til herre i ren merinoull laget for norsk værhardt klima.


Lanullva ullundertøy puster godt, absorberer svette, og sørger for at plaggene sitter mykt og behagelig på kroppen. Skal du oppnå en optimal kroppstemperatur uansett aktivitetsnivå, så er vårt ullundertøy tilpasset dette. Vi deler inn ullundertøy etter stoffvekta. Isolasjonsevnen øker med vekta, men er også avhengig av tråden, strikkemåten og stoffets struktur.


Nettingstoffer, frottestoffer og løst strikkete plagg gir bedre isolasjon enn glattstrikkete plagg. Kun kjente merkevarer. Husk at vi har prisløfte og gratis bytte og retur. Utemagasinet tester gjennomføres uten noen bindinger til leverandørene, slik at du kan stole på at du får våre eksperters uavhengige mening om hvert enkelt produkt. Enten du skal på overnattingstur i skogen, på festival, camping eller fjelltur, kan et telt løfte eller ødelegge opplevelsen.


Denne testen hjelper deg å finne ut av hvilken type telt du bør ha og hvilket som blir best i test for det du trenger teltet til. Testene våre utføres av eksperter og fagfolk på de ulike områdene. Foreløpig er det en 3-sesongs sovepose med dunfyll som havner på førsteplass: Rab Infinity 300.


Les videre for info om hva du bør tenke gjennom før du kjøper ny sovepose, eller gå rett til resultatlista.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg