tirsdag 5. september 2017

Drikkeviser kor

Koret ville finne på noe sprell, drodlet litt rundt musikken og hvem de ville ha på besøk. Torkelsen er klar til å være med koret og underholde publikum. Skal du ha låvefest men la igjen go’ stemningen i fjøset trenger du ikke lete lenger!


Korer pop, klassisk og - drikkeviser ! Fredrikstads nye kor for unge voksne er blottet for kirkelige undertoner, og for sikkerhets skyld gjør de unna konsertdebuten i et nedlagt bryggeri.

Et korforbund for hele landet. Norsk sangerforum samarbeider med musikksamlinger over hele verden. Vi digitaliserer manuskripter og notetrykk som er falt i det fri (Public Domain) og gir dem til deg og alle andre som vil bruke dem. Drikkeviser Dette er morsomme sanger som synges helt mot slutten av selskapet. Vi har samlet mange titals morsomme drikkeviser som du kan laste ned med en gang.


Drikkevise vs Kaffesang En drikkevise brukes ofte i stedet for en kaffesang. Man skal være klar over at disse er litt mer på kanten enn en vanlig kaffesang. Kornoter og andre produkter Fant du ikke det du leter etter?

Vår database inneholder kun et utvalg av notene og produktene vi kan levere, og vi jobber kontinuerlig med å legge inn nye titler. Korets repertoar spenner over det meste, fra store klassiske komposisjoner for kor , via lystige drikkeviser og andre viser til arrangementer over moderne sanger. Jeg redigerer nå og da ei drikkevise og legger notene ut på nettet.


Det er ikke blitt så mange drikkeviser ennå, men hvis du har lyst til å ta en titt på dem, finner du dem i denne gruppa på musescore. Vi ønsket et løst og ledig program denne kvelden. Repertoaret av sanger er variert og spenner fra gamle, svenske drikkeviser via spennende haitiske rytmer til vakker, italiensk korsang.


Bli gjerne med å synge, vi har alltid plass til noen til! Bellman blandakor blanda kor Bydel Sagene damekor drikkeviser etnisk Evensong folkemusikk folketoner gospel internasjonal musikk jazz julekonsert kammerkor kirkemusikalske verk kirkemusikk klassisk Klassisk kirkemusikk konsert kor Korille kor pop swell blandakor ung korsang kvinnekor Negro Spirituals norske. Velkomstsang til koldtbord. Du får sanger på vers å velge mellom – én sang der alkohol nevnes og én sang der alkohol ikke nevnes. Du får også flere vers som du kan bruke enten som erstatning for vers du sletter eller som ekstra vers.


Når det gjelder repertoaret forteller karene at de synger alt fra tradisjonelt mannskorrepertoar til drikkeviser. De er særdeles fornøyd med å ha fått Mick Aspen Melby fra Trysil, som dirigent. Koret ønsker å begeistre og overraske sitt publikum ved sine opptredner. Carmina Burana er en samling av middelaldersk lyrikk fra ca.


Disse består av kjærlighetsvisene, moralsk-satiriske tekster, drikkeviser , lekeviser med mere. OPMK består i dag av aktive medlemmer.

Vi synger alt fra drikkeviser til kirkesanger. Koret deltar på en del faste arrangementer, som julekonsert i Grønland kirke 1ste søndag i advent. Sangrepertoaret strekker seg over et vidt spekter fra lystige drikkeviser til seriøs kirkemusikk.


Koret ser det som en viktig oppgave å formidle mannskorsang basert på årelang musikktradisjon. Samtidig legges det betydelig vekt på kontinuerlig fornying. Det sosiale miljøet har alltid vært en viktig bærebjelke for aktiviteten i koret. Notene under kan stort sett brukes vederlagsfritt.


Likevel oppfordrer vi alle til å melde fremføring til TONO, slik man uansett skal. For noen noter er det slik melding til TONO som sørger for at opphavspersonen får (litt) betalt. Er koret medlem av f eks Norsk Sangerforum eller Norges Korforbun er TONO-avgift inkludert i kontingenten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg