torsdag 28. september 2017

Helligdager sverige 2018

Super bilferie i Sverige med halvpensjon. Finn din ferie i Norge. Kjør selv ferie i hele Europa. Masse av opphold med høy rabatt. Book hotell i Sverige.

Vi oppdaterer kontinuerlig datoer og informasjon i vår database over fri- og helligdager. Hvilken uke er det? Det meste er stengt i Sverige på midtsommerdagen, julaften (22) , 1. Dette gjelder butikker, banker, museum og restauranter. Resten av året gjelder søndagens åpningstider for offentlige fridager. Noen få restauranter holder stengt på søndager og offentlige fridager.


Vi har også inkludert skoleferier for de ulike fylkene, slik at du enkelt kan planlegge ferier og langhelger. Viser ingen merkedager?

Du har ikke valgt noen ferietyper. Huk av minst én av boksene. Skriv ut kalender for hvilket som helst år eller måned(er). Du kan velge enda flere innstillinger og skrive ut kalenderen.


Stort utvalg og lave priser. Her kan du se når det er offisielle ferier i kalender for året. Gratis avbestilling! Som nevnt er de listede dagene nasjonale helligdager.


Disse datoer kan ændres, da officielle ændringer annonceres, så vær venlig at tjekke regelmæssigt for opdateringer. Denne loven nevner nasjonale helligdager , og gir myndighetene autoritet til å opprette flere nasjonale helligdager som engangshendelser hvis det er nødvendig. Helligdagene anses som en tid for feiring i Norge, men også som en tid for å reflektere over Fred. På helligdager er de fleste butikker og offentlige kontorer og noen attraksjoner stengt (spes. jul, påske). Når julefreden senker seg i de tusen hjem på julekvelden, er det titusener som er på jobb for å holde hjulene i gang.


Helligdager i Norge er fastsatt ved lov om helligdager og helligdagsfred og inkluderer alle søndager som helligdager. Tradisjonelt markerer kristne dagene ved å feire gudstjeneste. Dette er dager for hvile, og de fleste arbeidstakere har fri, og butikker er stengt.

I Norge er disse dagene bevegelige helligdager : 1. Kristi himmelfartsdag, 1. Svenskerne kalder en helligdag for en rød dag, ganske enkelt fordi de er markeret med rødt i kalenderen. På helligdag fra kl til kl samt påske-, pinse- og julaften etter kl skal det være helligdagsfred som ingen noe sted må forstyrre med utilbørlig larm. Ved kirke eller gudstjenestested er det mens helligdagsfreden varer ikke tillatt å forstyrre gudstjenesten med unødig larm eller arbeid eller annen forstyrrende virksomhet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg