torsdag 14. september 2017

Wellpur overmadrass 90x200

Wellpur overmadrass 90x200

Hvilken madrass passer din kropp? Vi hjelper deg med å finne madrassen som passer deg. Se hele utvalget på skeidar. Vi har varehus over hele Norge. Finn det nærmest deg her.


Nattesøvnen blir enda bedre med overmadrass. Kjøp overmadrass på IKEA. Sov bedre med en ny overmadrass. Se utvalget her og la deg inspirere. Produktene kan enkelt kjøpes på nett eller i butikk!


Stort utvalg av møbler med kvalitet hos Chilli. WELLPUR - Sov deg til rent velvære. Skumfyllet reduserer trykket på muskler og led og lar blodet sirkulere fritt slik at du unngår spenninger. Overmadrass selges fordi den ikke brukes. Etter flytting ble den lagt på et loft og glemt, da jeg fikk ny seng dit jeg flyttet, som var større enn madrassen.


Wellpur overmadrass 90x200

Dette er en overmadrass for spesielle folk, jeg har hatt mange forskjellige overmadrasser og har sovet på mye hoteller og prøvd mye senger. Men en slik overmadrass ville jeg ikke anbefalt til noen med bred seng eller til som deler en dobbeltseng. Skummet reducerer trykket på muskler og led og lader blodet strømme frit, så du undgår spændinger.


Alle burde ha en overmadrass , også selv om man ikke har verdens største budsjett å rutte med. Happy deluxe passer perfekt til studenter og andre med stramt budsjett, men som gjerne vil være sikre på at de kan få en optimal nattesøvn med god støtte og komfort. Med en overmadrass vil sengen din raskt bli oppgradert til å gi deg optimal støtte, samtidig som den vil beskytte din madrass mot slitasje. Besøk en av våre butikker eller bestill enkelt på nett her! Billige møbler med kvalitet hos Chilli.


Wellpur overmadrass 90x200

Jag älskar verkligen känslan av att sjunka ned i madrassen som då ger ett bra stöd under höft och svank. Den ble kun brukt noen ganger for tre år siden, rett før jeg skulle flytte. En god overmadrass skal både beskytte madrassen effektivt mot slitasje og gi ekstra støtte og komfort.


Forleng madrassens levetid med en god madrassbeskytter. Madrassene våre har komfortgaranti, som betyr at du kan sove på den inntil i dager, og er du ikke fornøy kan du levere madrassen tilbake og få tilgodelapp, eller bytte til en ny madrass. Når du kjøper en rammemadrass hos oss følger det alltid med en overmadrass.


Har du spørsmål i forhold til rammemadrasser i størrelsen 90x2eller andre produkter fra siden vår, er du naturligvis alltid velkommen til å. En overmadrass hjelper også til med å justere temperaturen i sengen. Dersom du har en større seng satt sammen av to deler kan en overmadrass hjelpe til med å dekke over sprekken mellom de to sengene. Pulse Latex er en nyutviklet latex som har svært god ventilasjon og følger kroppens kurver optimalt. Her finner du vårt tilbud av overmadrasser.


Kom gjerne innom en av våre forhandlere for en test. Velg mellom flere størrelser og tykkelser. Hos Fagmøbler vil du finne et bredt utvalg av en rekke madrasser med ulik fasthet, størrelse, tykkelse og kvalitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg