mandag 11. september 2017

Miljøarbeider lønn 2018

På noen arbeidsplasser må du som miljøarbeider regne med å jobbe turnus. Lønn , med overtid. Som miljøarbeider jobber du med å få mennesker i ulike situasjoner til å trives gjennom en aktiv og. Ansvarlig for denne.


Kvinner tjener i snitt prosent mindre enn menn Når norske menn har tjent 1kroner, har kvinner i snitt fått kroner og øre. I tillegg til lønn , regulerer tariffavtalene også bestemmelser om for eksempel arbeidsti ansettelser, ferie, sosiale rettigheter og pensjon. Mellom de lokale forhandlingene har enhetsleder myndighet til å endre avdelingsleders lønn der avdelingslederen leder ansatte som har høyere lønn.


Høyere lønn er definert som summen av årslønn, garantibeløp og kompetansetillegg. Enhetsleder har også myndighet til å endre lønn der avdelingslederen har hevet sin formelle kompetanse. Det er nedsatt et partsammensatt utvalg som skal vurdere om det bør være en lønnskompensasjon for ansatte som gjennomfører gravplasskolen – slik at den lønnsmessig likestilles med kirketjenerskolen.


Ja, det er et viktig krav for Fagforbundet at alle skal ha lik lønn for likeverdig arbeid. Vi er imot forskjellsbehandling uansett om begrunnelsen er kjønn eller annet. Det er fortsatt langt igjen til at kvinner og menn har lik lønn for arbeid av lik verdi.


En av de viktigste oppgavene for Utdanningsforbundet er å jobbe for at medlemmene skal ha bra lønn og gode arbeidsvilkår. Her finner du det du trenger å vite om for eksempel tariff, lønnsoppgjør, tariffavtaler, pensjon. I utgangspunktet er det opp til arbeidsgiver og arbeidstaker å avtale lønnen. Mange virksomheter er imidlertid bundet av tariffavtaler som regulerer hvilken lønn som kan avtales, og for enkelte bransjer finnes det gitte minstelønnssatser.


LØNN : En sveiser tjente i gjennomsnitt 36. For alle arbeidsforhold skal det føreliggje ei arbeidskontrakt før jobben startar opp. Det er fleire grunnar til at dette er viktig, men verd å merke seg er betingelsane for lønn , pausar, arbeidstid o. Det er ikkje alltid greit å ta denne diskusjonen når arbeidet er starta opp. Jeg har blitt tilbudt en jobb som nattevakt på en barnevernsinstitusjon.


Har en treårig bachelor, men denne bacheloren var visst ikke godkjent innen det etatet de driver under, så jeg fikk høre det ville gå utover lønnen. Fikk nettopp vite at lønnen var på 217kr per time, og da var nattillegg ink. Tariff, lønn og personal.


Hva kan vi hjelpe deg med? Er sosionom og miljøarbeider ulike utdanninger? Tallene er hentet fra Statistisk sentralbyrå, og du kan sortere etter lønn ved å trykke på månedslønn-kolonnetittelen.


Sjekk lønnen din: Dette bør du tjene. Rådgivning i forhold til henvisning til helsevesen og PP-tjeneste. Dette er snittlønnen på tvers av alle vaktmesterne i Norge. Forord Hovedtariffavtalen er revidert for avtaleperioden 1. CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet.


Miljøarbeiderene har taushetsplikt. Hovedavtale og Hovedtariffavtalemellom PBL (Private Barnehagers Landsforbund) på den ene side og Utdanningsforbundet, Fagforbundet og Delta på den annen side for perioden 1.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg