mandag 25. september 2017

Hobbyfotograf bergen

Vi holder til i Sædalen i Bergen , og trives godt med det. De fleste bildene våre er tatt i nærområdet, men vi er alltid på jakt etter nye spennende steder å fotografere på. Stort sett tar vi bilder av familer og barn, og der har vi endel faste oppdrag når det nærmer seg jul eller store anledninger.


Er du på jakt etter fotograf i Bergen ? Hobbyfotograf Solveig Myking, Bergen , Hordaland.

Og at man kan bruke bildene etterpå som man vil, altså fremkalle og sånt selv. Noen som vet om noen? Jeg er en hobbyfotograf med over års erfaring. Velkommen til min nettside med bilder fra Bergen.


Jeg kan også påta meg fotooppdrag om ønskelig. Dette var året da C Foto ble stiftet og sakte men sikkert ble en realitet. Jeg vil begynne med å gi dere et tips ang.

Velg en fotograf som tar bilder dere liker. Vi fotografer tar nemlig ikke bare bilder, vi skaper minner. På bryllupsfotografer. Velg mellom profesjonelle fotografer og hobbyfotografer med god erfaring fra bryllupsfotografering.


Bryllupsfotografer. Du tar direkte kontakt med fotografen eller fotostudio for å booke. Tar på meg oppdrag, både hest og annet. Selger bilder om du ønsker et.


Super bilferie i Bergen med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Nye tilbud hver dag - for ethvert budsjett. Spar opptil på ditt hotell!


Reserver ditt Hotell i Bergen online. Krediter bildene til. Som mangeårig hobbyfotograf har jeg i en årrekke levert bilder til bedrifter, private og det offentlige, bl.


Mitt navn er Terje Helberg, og jeg er en amatørfotograf bosatt i Bergen.

Jeg tar gjerne på meg fotooppdrag, og du kan lese mer om hva jeg har å tilby her. På denne siden kan du se noen eksempler på arbeidet mitt. Dokumentarisk bryllupsfotografering i Oslo og omegn. Fossberg photography. Jeg tar alle barne- og familiefotograferinger utendørs.


Dette gir et flott lys, samtidig som det er mulig å få større variasjon i bildene. Ta gjerne med rekvisitter og ulike skift om ønskelig. Vi setter av inntil time, noe som gir rom for både pauser og variasjon i bildene. Her er bildene jeg har fra sprangstevnet i Lysefjorden i dag, søndag 25. I albumet har jeg ca ett bilde av hver ekvipasje (hvis du red flere klasser, kan det være det ligger flere), bildene ligger ikke nødvendigvis i rekkefølge.


Som emnetittelen antyder, lurer jeg på om det er noen fotoskjul eller kamuflasjer i bergens området.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg