onsdag 20. september 2017

Kyllingsaus med melk

Kyllingsaus med melk

Kyllingfilet med smakfull fløtesaus er en enkel og rask middag for 2. Middag ferdig på under minutter. Stekt brokkolini er godt tilbehør til kyllingfilet. Denne oppskriften er mye enklere enn hva du tror ved første øyekast. Sausen er med å lage susen.


Du kan også ha i fløte eller dreme fraiche om du vil det. Kok opp, og la det koke litt (noen min) ha evt. En enkel, rask og velsmakende rett med strimlet kyllingkjøtt, som du har på bordet i løpet av en liten halvtime.


Vi har brukt vanlig karripulver, men du kan godt spice den opp med currypaste om du liker det litt hot. Det er det mange som trenger. For her til lands spiser vi mer og mer kylling. Ikke så rart kanskje, når vi kan få det til å smake så gode som denne uimotståelige, helstekte kyllingen.


Vil du melde deg på nyhetsbrev fra Melk. Er du interessert i kosthold og har lyst på matinspirasjon rett i innboksen? Da er kanskje dette nyhetsbrevet noe for deg.


Salt Pepper dl gulost 5-dl strøkavring. Sett ovnen på 2grader. Del kyllingfiletene i biter, og stek noen minutter i en stekepanne slik at de blir gjennomstekte. Salte og pepre, og sett til siden.


Kyllingsaus med melk

Kok makaroni og hell av vannet. Veldig mange lurer på hvordan de kan lage god brun saus uten gluten og melk. Her får dere en grunnoppskrift på smaksrik brun saus, og ulike varianter under.


Egentlig er det nesten samme sausen, som kan tilpasses ulike retter. Jeg bruker gode smakstilsetninger i sausen min, så merkes ikke fraværet av smør og fløte. Tilsett dl vann og dl melk under omrøring, bruk visp.


TORO Kremet Kyllingsuppe er en mild kremet kyllingsuppe med smak av mais og vårløk. Hei sveis i søndag! Her i huset er vi dilla på helstekt kylling om dagen. Det krever selvsagt litt planlegging med tanke på steketi men utenom det gjør det seg nesten selv. Fordel de halve potetene på et bakepapirkledt stekebrett.


Ringle over litt olivenolje og krydre med salt og pepper. La potetene steke midt i ovnen ved 2grader i totalt ca. Vi svarer på spørsmålene dine, og tar i mot kommentarer og forslag.


Kyllingsaus med melk

Det finnes uendelig mange muligheter når det gjelder hvilken saus som passer til kylling. Dette kan du bruke det til. Tørt brød er perfekt ingrediens i en rekke oppskrifter. Her får du tips til å spise opp brødet, slik at du sparer både penger og miljø.


Uansett om du ønsker tradisjonelle sauser eller sauser av restaurant kvalitet finner du utvalget i din MENY butikk. Her finner du både tørre sauser og ferdige sauser som bare skal varmes. I noen tilfeller pr porsjon.


Tilsett strimlet kyllingkjøtt, paprika i strimler og eventuelt fin hakket chili. Klikk på varen for å se mer. Stek til kyllingkjøttet har skiftet farge. Tilsett chilisaus og crème fraiche, kok opp og la trekke til kyllingkjøttet er gjennomkokt, 6-min.


Smak til med salt og pepper. Blir sausen for tykk, spe med litt melk. En fyldig fløtesaus som passer perfekt til kylling og kalkun.


Prøv denne sausen med fylt og rullet kalkunbryst med stuffing.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg