tirsdag 26. september 2017

Privat ultralyd majorstuen

Oslo sentrum - Ingen ventetid. Du kan bruke henvisningen din hvor du vil, selv om det ikke står Unilabs på den. Bestill time til røntgenundersøkelse på nett her.


Helsesjekk og ultralyd undersøkelse. Vi har kort ventetid og topp moderne utstyr.

Majorstuaklinikken har gynekolog og ultralyd spesialister sentralt i Oslo. Vi utfører vanlige rutineundersøkelser og ultralyd svangerskap, men foretar også utredning og behandling av mer omfattende problemstillinger. D ultralyd anbefales etter uke 2 da fosteret er mer utviklet, og bildene blir finere. Tidlig ultralyd utføres etter uke 7. Til dette brukes 2D ultralyd.


Våre apparater håndterer 2 3d og 4d. Til målinger brukes alltid 2d funksjonen.

Hos gravide tilbyr vi tidlig ultralyd fra uke 6-hvor du kan bekrefte graviditeten tidlig, se om fosteret ligger på plass i livmoren, se om det er ett foster eller flere (tvillinger, trillinger) og du får se hvor langt du er på vei. Erbium ablativ rynker overleppe. 3D og 4D ultralyd. Du får både bilder og filmsnutt av ultralyd -undersøkelsen sendt til din mobiltelefon.


Du kan lese mer om vårt tilbud om ultralyd her. Kurs ved Ullevål pasienthotell. Mange spørsmål melder seg når et barn skal komme til verden. Privat ultralyd For mange er ultralyd noe man først og fremst forbinder med graviditet, men man kan også bruke ultralyd til å undersøke andre forhold i kvinnens underliv.


Våre gynekologer gjennomfører en innvendig ultralyd rutinemessig ved alle gynekologiske undersøkelser. Vi bruker et høyteknologisk ultralyd apparat utenpå magen, som allerede fra 7-uke gir en meget god bildekvalitet. Vi utfører alltid en anatomisk undersøkelse og en måling som viser hvor stort barnet er og hvor mange det er.


Les mer om de ulike ultralydundersøkelsene og ultralyd i de ulike ukene på denne siden. Vi benytter avanserte teknologi. Du vil se Volvat Medisinske Senter ligge på venstre side av veien.


Linje til Frognerseteren (T-bane).

Gå over broen, ta til høyre inn en gangvei, ta til venstre på den store veien. Timebestilling Vi tilbyr ultralydundersøkelse i svangerskapet. Alle undersøkelsene utføres av utdannede og sertifiserte ultralydjordmødre og gynekologer med lang erfaring innenfor svangerskap og fosterutvikling. Ultralydundersøkelser for gravide. Noen ganger foreligger det årsaker til at man trenger flere eller tidligere ultralyd enn rutineultralyden som tilbys ved sykehuset hvor du har fått fødeplass.


Middelthunsgate 23. Her finner du priser, ventetider og anmeldelser. Timebestilling må gjøres på tlf. Hos oss tar vi kun kort som betaling. Majorstuen har oddetallsuker og Storo har partallsuker.


TILDELING AV TIME: Henvisning må foreligge før time kan settes opp. Legen vil vurdere ventetiden, og du vil motta time per SMS eller brev. Colosseumklinikken Medisinske Senter dekker et bredt spekter av medisinske og helsefaglige tjenester.


Aleris er Norges ledende private helseforetak med et landsdekkende tilbud av sykehus- og røntgentjenester. Virksomheten dekker de fleste medisinske fagområder - og vårt mål er å tilby helhetlige pasientforløp fra diagnostikk til behandling, både på vegne av det offentlige og til private pasienter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg