mandag 11. september 2017

Easygrow håndmuffe

Easygrow håndmuffe

Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Vi ønsker kun det beste for barnet ditt og har derfor kun naturliger stoffer inntil barnet. Håndvarmerne kan kneppes sammen til en lang muffe om man ønsker det, men det er når de brukes separat, at de er best. Leveres per par, og holder garantert hendene varme! Nydelige håndmuff for varme og komfort på trilleturen.


Easygrow håndmuffe

Kan brukes single eller kobles sammen. Norges største barneutstyrskjede med over butikker. Laget med Øko-Tex-sertifiserte materialer. GOTS-sertifisert økologisk bomull.


Nå får du også matchende håndmuffe med fuskepels på innsiden. Perfekt for vogner og triller som ikke har fotbrett eller regulerbart fotbrett. Forlenger fotstøtten, bedre sitte- og sovestilling, regulerbar, passer mange vogner!


Easygrow håndmuffe

Easygrow Nature – olive melange. EASYGROW Hood Wool er bestselgeren som nå har kommet med vaskbar ull i ryggen. Posen har forlengerdel, flanellpute (gulpeklut) og hull til 5-punkt sele med klaffer over for minimalt varmetap og anti-skli i ryggen. Blåser det surt kan åpningen snurpes godt sammen rundt barnets hode. Disse håndtagsvanter kan knappes sammen til en lang muffe, hvis man ønsker det, men det er når de anvendes separat, at de er bedst.


En helt ny kvalitetspose fra EASYGROW ! Vognposen har avtakbar pelskant, forlengerdel, flanellpute (gulpeklut) og ingen gjennomgående sømmer. Den har vunnet flere tester og passer ypperlig til det norske klimaet. Nike Dry Miler Top Long Sleeve (Herre) 27-Reima Tale. En duovogn er en barnevogn som består av understell, hjul samt separat liggedel og sittedel, som festes rett til understellet. Yderstoffet er smuds og vandafvisende.


Easygrow håndmuffe

Mål: 45cm x 21cm Vi anbefaler håndvaskning samt centrifugering ved lav hastighed. Håndmuffen har reflexstriber. Må IKKE tørretumbles. Velkommen til Babyshop. En ekstra trygghet er at Babyshop ikke bare er en nettbutikk, men en solid faghandel med kunnskapsrike ansatte og en rekke butikker du kan besøke.


Her finner du merkeklær til barn og andre kvalitetsprodukter for både baby og for eldre barn, til nedsatte priser. Et musthave til barnevognen her i de kolde vintermåneder. Slitesterk polyester, foret med kunstpe. Mer dun, avtagbar skinnkant, forlengerdel, avtagb.


Derfor har vi samlet de beste, sikreste og mest kvalitative vognene hos oss, slik at du enkelt kan finne den modellen som passer for deg og din livsstil best. Kjøp - Britax Smile.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg