onsdag 20. september 2017

Eggløsning etter missed abortion

De aller fleste tester som sagt positivt dager etter eggløsning , som da kan max være dager sex. Test igjen om noen dager,. Missed abortion - MA. Så lenge det blør etter en slik prosess er det økt fare for å kunne få infeksjon i livmoren. Er livmoren tømt vil det uansett ikke komme noen større blødning om dere har sex.


Det er vanlig at det kan blø inntil dager etter at livmoren er tømt. Du forteller om en missed abortion (MA) i slutten av mai i år, og at du den 9. Cytotectabletter slik at alt kom ut. UL viste at livmoren var tom. Etter dette har du hatt menstruasjon ganger, kraftigere og av lengre varighet enn tidligere, og du skulle etter dine beregninger hatt menstruasjon igjen nå.


Av alle aborter utgjør MA 3-. Dersom du har ønske om ny graviditet anbefaler vi å vente med å forsøke å bli gravid til etter én til to normale menstruasjoner. Dette på grunn av at spontanabort er vanlig, og kan skje igjen. Det er ikke økt risiko for gjentakelse etter en spontanabort.


Noen få kvinner får mange spontanaborter etter hverandre. Menstruasjonen kommer vanligvis tilbake fire til seks uker etter aborten. Den første menstruasjonen er ofte kraftigere og mer langvarig enn vanlig. Skal du begynne med p-pille, kan du starte samme dagen som aborten. Jeg har nettopp opplevd en missed abortion og har behov for å få noe ned på papiret.


Vi ble relativt kjapt gravid med vårt første barn og var overlykkelige. Vi var på tidlig UL i uke og s. Jeg ville i hvert fall ikke ha bedt om utskraping hvis det ikke var 1 sikkert at det var en missed abortion. Særlig hvis du fortsatt har symptomer og tester positivt. Når man aborterer vil man oftest blø og ha smerter, ikke ulikt en kraftig mens.


Kommer eggløsning etter aborten? Eller kommer den etter at jeg har fått mensen tilbake? Svangerskap og fødsel. En missed abortion betyr at fosteret er dødt i livmoren, men at det ikke støtes ut.


En partiell (delvis) abort innebærer at noe, men ikke alt vev er støtt ut av livmoren. En fullstendig spontanabort betyr at alt vev er ute av livmoren. Ingen videre behandling er nødvendig.


Trygg og rask levering - kjøp nå! Markedets største utvalg av eggløsningstester til lavpris. Spar penger ved å kjøpe flere sett. Graviditet- og eggløsningstester. Eggløsningstest stav er hygienisk.


Abort - Spontan abort og missed abortion Spontanabort defineres ved at. Med to kurer cytotec bør livmoren ha klart å tømme seg. Er den ikke tømt må du, som du sier, gjennom en utskrapning for å få tømt livmoren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg