onsdag 13. september 2017

Male høyglans bord

Rimelige bord til restaurant, hotell, café og bar. Alt du trenger av utemøbler til restaurant og hotell. Se vårt store utvalg her! Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.


Kjøp bord hos Trademax.

Alltid lave priser og et stort utvalg! Handle hos Ellos til gode priser. Her finner du et bredt utvalg av bord til forskjellige anledninger og rom. Et gammelt bord kan fort bli som nytt! Her får du tips til hvordan du kan gå frem for å male bordet ditt.


Gjøco har Fashion 8 mens Jotun har Lady Supreme i glans. Hvilken av dem du velger er nok ikke så viktig. Begge de to malingene er oljemaling som er vanntynnet.


De tørker raskt, så er greit å ta et eller to bord og male helt ut.

Høyglans bord , male med kalkmaling? Logg inn for å følge dette. Kontroller vinduene hvert år. Ser du sprekker i kitt og maling nederst i vinduskarmen, er det tegn på at det er på tide å male.


Det er den mest sårbare delen av vinduet. Ser vinduet bra ut ellers, kan det holde med å kun male den nederste delen og ca. Huske grundig forarbei så blir det mye enklere å få flott. Hvordan male møbler - stol. Denne bruksanvisningen gjelder for ubehandlede og tidligere malte møbler av treverk.


I videoen nedenfor ser du maling av en stol. Kanskje har malingen begynt å flasse og døren ser slitt og matt ut. Eller kanskje har du bare lyst til å fornye inngangspartiet. Det å male speil, lamper, lysestaker, etc.


Barbro viser deg bilder, trinn for trinn, om hvordan du går frem. Nesten alt kan males. Døren med den helt superglatte, malte overflaten kan bare et profesjonelt fabrikkmalingsanlegg klare.


Skal du male selv, kan du vurdere et lite sprøyteanlegg. Men sprøyting krever øvelse, og hvis du kan leve med den lille strukturen som en finhåret malerull gir, kan du fint male en dør eller en annen glatt flate ganske pent.

Har du et gammelt bord med sjel? Velg stilrent og minimalistisk stuebord eller praktisk stuebord med skjult oppbevaring. Et bord frisker opp rommet uansett. Og så får kaffekoppen din et nytt sted å henge.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


For å gjøre dette , trenger du ikke å kle malingen helt, men det er viktig å være sikker på at malingen har ingen gjenværende glans. I et stort og lyst kjøkken som dette, er det lekkert med innredning i matt svart. Nei, du trenger ikke bruke samme glansgrad i hele boligen. Hvis du for eksempel har høyglansede kjøkkenfronter kan det se pussig ut med høyglans på veggene i tillegg, mener Thurmann-Moe.


En matt vegg vil være en fin kontrast mot og vil fremheve det blanke kjøkkenet, mener hun. Se på hvor mange blanke flater det er ellers i rommet. Super fint TV bord , men null hull til verken kabel eller dører. Den er 4 selv om det står både på pakken og Internett at den er 4 har målt. Kjedelig å bruke penger på en ting som målene ikke stemmer på.


Tips og råd til hvordan du går frem når du skal male eller beise inne. Hos oss får du et bredt utvalg stuebord som passer til våre sofaer og sittegrupper. Et sofabord kan være et praktisk salongbord eller et avlastingsbor et sofabord kan også være et blikkfang i stuen. Velg et vaskemiddel med gode fettløsende egenskaper. La det tørke godt, slik at det er helt tørt før du begynner å male.


Slip: Puss over overflaten med et finkornet slipepapir eller slipekloss, 1eller finere, for å få bedre heft.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg