mandag 18. september 2017

Marsipankake med romkrem

Vi leverer i hele Norge. Bestilling har aldri vært enklere. Friske bær og frukt som du skal pynte kaker med , kan du dyppe i eller pensle med gelè og la stivne før du pynter kaken.


Pynten vil få en glansfull overflate og det ser veldig proft ut. Du kan sjekke om kakebunnen er ferdig ved å stikke en kakepinne eller tannpirker midt i kaken.

Kaken er laget med sukkerbunnbrød og inneholder vaniljekrem og romkrem som er bla. Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter.


Alt er testet ut, bakt og smakt av meg. Alle oppskriftene er garantert gode og enkle å få til. Ha egg, sukker, vanilje og sitronskall i bakebollen.

Så fortsetter du piskingen i kjøkkenmaskinen eller med miksmaster. Pisk til du har en tykk eggedosis (bruk k-spaden hvis du har kjøkkenmaskin). Romkake med jordbærlokk Det er mange som gifter seg i løpet av året.


Og du har kanskje lovet å bake en kake til den store dagen, men du er ikke helt sikker på hvilken kake du skal bake? Er det noe du absolutt ikke skal la andre lage for deg, så er det kakebunnen. Oppskriften kan virke komplisert, alle gangene du skal helle ingredienser frem og tilbake – men alt har sin årsak, og det er viktig at du følger oppskriften. Velg selv hvor høye ambisjoner du skal ha i den avsluttende pyntingen av kaka.


Bruker lite sukker i fløten også. I et av lagene tar jeg hakkede valnøtter,det andre finhakker jeg aprikoser på boks. Det mest vanlige er antagelig å dekke bløtkaken med pisket krem, og det kan gjøres på et utall måter enten man glatter kremen med en palettkniv eller sprøyter ut et mønster med ulike tipper i en sprøytepose. Man kan også dekke sidene med pisket krem og toppen med friske bær, gelélokk, kakekrem eller sjokoladeglasur.


Dette er klassikeren over alle, som er en selvskreven kake for enhver feiring. Lussekatter baker man først og fremst til Luciadagen 13. Ha melk og halve mengden med sukker i en kjele.

Splitt vaniljestangen og skrap ut frøene og tilsett alt i kjelen. Varm dette opp til kokepunktet under omrøring. Rør sammen en fjerdedel av fløten med eggeplommene, maisenna og resten av sukkeret. Hell den varme væsken oppi eggeblandingen, litt etter litt, mens du rører med en visp. Start med å forvarme stekeovnen til 1grader med vanlig over- og undervarme.


Kle deretter bunnen av springformen med bakepapir, slik at det blir lettere å ta bunnen ut av formen når den er stekt. Kok deretter opp kakefyllet med romsmak etter anvisning på pakken, og la den bli gjennomkald før du blander den med dl pisket kremfløte. Sukkerbrød med romkrem , gelelokk med jordbær og.


Sett kremen kaldt inntil videre. Hvis du skal imponere gjestene med en stor flott marsipankake på nasjonaldagen eller på en annen stor. Sjokoladekake krydret med kanel og muskat.


Fylles og trekkes med sjokoladekrem. Klassisk marsipankake med et lag hjemmelaget vaniljekrem. Smør en stor langpanne med litt smør og legg i bakepapir. Pisk egg og sukker til en luftig og stiv eggedosis, 6-minutter. Bruk romtempererte egg, de har en bedre piskeevne og gir en mer luftig eggedosis.


Når er eggedosisen stiv nok? Skriv Ole med vispen, klarer du å lese hele navnet før eggedosisen flyter ut, er den stiv nok. Jeg er en sånn som får vann i munnen bare jeg hører ordet vaniljekrem. Det er en krem som kan brukes til å lage så uendelig mye godt! Jeg nevner: Linser, napoleonskake, fruktterter, fyll til kringler og profitorolls, fyll i bløtkaker – med masse mer.


Marsipankake har aldri vært enklere. Hent selv eller få levert på dør! Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor. Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca.


Topp med syltetøy, sukker, bacon eller brunost – alle har sin pannekakefavoritt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg