torsdag 21. september 2017

Matmuffins trines matblogg

Matmuffins trines matblogg

Lag deilige matmuffins og fyll dem med påleggsrester, grønnsaker og ost, etter smak og behag. Disse er fylt med bacon, ost, paprika og timian, og er populære hos både store og små. MATMUFFINS MED BACON, PAPRIKA OG OST GULROTMUFFINS MED EPLE, SJOKOLADE OG OSTEKREM.


Matmuffins trines matblogg

Torsken har her også fått selskap av brokkolini og vårløk, men du kan benytte det du har tilgjengelig (se tips nederst). Med kesam, ost, egg og skinke blir de ganske så fulle av proteiner, og bruker man halvparten fint og grovt mel er de ikke så verst sunne. Disse deilige blåbærmuffinsene overrasket jeg de to gutta mine med da de kom hjem fra båttur for et par helger siden.


Til disse deilige gulrotmuffinsene har jeg tatt utgangspunkt i den populære oppskriften på ”Gulrotkake a la ROOM”. Matmuffins , stk. Bildene er skikkkelige blikkfang, og det var de som gjorde at jeg festa meg ved akkurat denne bloggen. Jeg liker faktisk IKKE å lage mat. Et hav av gode oppskrifter, og du finner vel det meste det tror jeg.


Inspirerende og bra blogg som jeg var nødt til å tipse dere om. Til denne oppskriften på matmuffins trenger du middels store muffinsformer eller et muffinsbrett. Av denne grunnoppskriften skal det bli - muffins. Målet med bloggen er å lage den maten som vi spiser her hjemme. TRINES MATBLOGG : – Jeg er ikke så opptatt av kalorier og helsefokus i maten jeg lager.


Bloggen startet som en hobby der Trine ønsket å dele oppskriften med familie og venner. Bloggen var hovedsakelig ment for henne selv, men også for venner og familie som gjerne spurte etter oppskrifter på det ene og det andre. Ti favorittmiddager fra Trines matblogg. Lag de ti mest populære middagene fra Trines matblogg. Vi bryr oss om ditt personvern.


Dagbladet er en del av Aller Media, som er. Brunsj-omelett med vårløk og sprøstekt spekeskinke. Av og til er det godt med en varm og litt sen brunsj, med en luftig omelett og sprøstekt spekeskinke oppå ristet godt brød. Perfekte til lunsj, i matpakken eller som turmat.


Vennligst la dette feltet stå tomt. Få nyheter og oppskrifter rett i innboksen din! Meld deg på nyhetsbrevet her! Ditt navn og e-post vil aldri bli publisert eller delt med andre.


Cybersiris matblogg En blogg som først og fremst er opprettet for å samle oppskriftene mine. Har også tenkt å samle mors oppskrifter, så jeg må låne kokebøkene hennes litt. Jeg har brukt denne oppskriften ganger. I tillegg deler jeg selvsagt gode, trenings- og helsemessige oppnåelser med leserene mine – nettopp for å inspirere andre til å gjøre gode grep for helsen selv. Og for å vise at det nytter å kjempe.


Lussekatter på minutter fra deigen settes til du har deilige ferdigstekte boller på benken! I den forbindelse er det feiring på de fleste skoler og barnehager her i landet, lysene senker seg og hvitkledde barn med lys kommer syngene. Pølsegrateng med grønnsaker - Smedstua - 25.


Siws matblogg har jeg videreutviklet min egen pølsegrateng.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg