fredag 22. september 2017

Handle billig mat

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Her er noen tips for spare penger på mat , finne billigste mat og drikkevarer, mGrensehandel. Kjøp mat i Sverige. En god del billigere. Svinesund er et naturlig sted å hamstre billig mat til en brøkdel av prisen i Norge.


Vi har bestemt oss for å pause siden i Norge på ubestemt tid og vil gi en stor takk til deg som har handlet hos oss og dermed bidratt til å minske matsvinnet.

Handle billig mat og spar penger gjennom billige , smarte og miljøvennlige kupp. Det er i Sverige mange av disse kronene ender opp, fordi nordmenn elsker å hamstre billige matvarer. Dette kan du spare på å handle matvarene i Sverige: Mye billigere boksbrus. VERDiMAT er en matvaregrossist som har som mål å bidra til mindre matsvinn gjennom samarbeid med produsent, grossist og kunde. Vi gir alle aktører innen dagligvare og storhusholdning lik tilgang til billig overskuddsmat, uansett størrelse.


Få alle matvarene ferdig pakket på et sted i nærheten eller levert til døren. Spar tid og penger! Jeg har tidligere skrevet om hvordan du kan lage middag til to for kroner - og en ukemeny på lavbudsjett.


Billig mat er alltid populært.

Nå gav jeg meg selv følgende utfordring: Lag syv middager til fire personer for 5kroner. SUNN OG BILLIG MAT : - Du kan handle billig mat uten å gå på kompromiss med kvalitet og sunne råvarer, mener ernæringsfysiolog Tine Sundfør Foto: Kiwi Vis mer. Ernæringsfysiolog: - Fullt mulig med sunn ukesmeny for tusenlappen. Men hva bør man egentlig prioritere å handle i butikken dersom man har lite å handle for?


Det kan være mye å spare på å handle i Sverige - for eksempel har vi sett at du kan spare prosent på å handle tacomiddagen i Sverige og prosent på å handle inn til den hjemmelagde pizzaen. Her har du tips for å handle sunt og billig i matbutikken: Se etter gode tilbud i matbutikkene, og handle gjerne forskjellige varer i forskjellige butikker. Brød er mye billigere enn pålegg. Spis mer grovt brø det holder deg mett lenger.


Et annet tips er å skjære tykkere skiver. Da sparer du inn på pålegget. God planlegging Skriv gjerne handleliste og ikke handle når du er sulten. Hva med å kutte litt ned på godteri, potetgull, kjeks og annet.


Sats mer på mat med næringsstoffer kroppen har behov for. Fester og kafebesøk kan kanskje gjøres litt billigere. Her får du aller billigst mat. Proteinpulver er en billig , praktisk og god kilde til protein, men mye annet kan du velge å få fra kostholdet.


Ikke bare kjøtt som er billig. Skal du spise billig lønner det seg å planlegge ukesmiddagene og handle inn til flere av gangen.

Enkelte ingredienser kan brukes på mange forskjellige måter, så du trenger ikke bli lei selv om du bruker de i mange ulike retter. Start uken med å handle inn all maten du planlegger å bruke til middag i løpet av uken. Vi handlet ingenting som ikke stod på planen!


Det som holdt oss motivert hele veien, var å unne oss take-away hver søndag. De andre dagene hadde vi fullt fokus på å handle inn billig mat , og bruke varer vi allerede hadde hjemme, jubler økonomibloggeren. Har du lyst til å ta utfordringen med å kutte matbudsjettet ditt? De kjøper opp mat som ikke kan selges i vanlig matvarebutikk.


Det er klart vi vil tjene penger, men vi er også opptatt av å spare miljøet, og at kundene skal handle billig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg