onsdag 13. september 2017

Lenovo bærbare pc

Bla gjennom våre beste bærbare og konvertible PC -er. Finn gode priser og tilbud. Nyskapende teknologi for ethvert budsjett. Det elegante og distinkte designet komplementeres med en batteritid på opptil timer.


Ta seriøs spillkraft med deg overalt. En PC som tåler å være i fokus på møterommet og tåler å bli med på ferie, uten at du trenger å bekymre deg.

Stort utvalg bærbar PC. Er du på jakt etter ny laptop? Her er syv tegn på at du bør bytte PC. Om du er student, en gamer, eller på utkikk etter ny PC til hjemmekontoret har vi et bredt utvalg bærbare med navn som Chrome-, Ultra-, Zen- eller Macbook med flere.


De er alle satt sammen med tanke på perfekt balanse og optimert ytelse, for å gi deg den beste PC -opplevelsen. Rask levering over hele Norge. Lurer du på hvilken gaming pc du skal kjøpe? Se her og bestill din pc idag!


Vi har Laptop og Stasjonære datamaskiner.

Spesialbygd til deg! Den er også funksjonell takket være et spesialutviklet beskyttende lag som beskytter mot hverdagslig slitasje. En foretaksom bærbar PC. Stilig design, smart metallutførelse og høy ytelse gjør ThinkPad E5til den perfekte bærbare PC -en for jobbrukere som tar teknologi på alvor.


Robuste sikkerhetsfunksjoner holder dataene trygge. Kompakt, stilig design og smart metallutførelse gjør ThinkPad E4til den perfekte bærbare PC -en for jobbrukere på farten. Utnytt mulighetene. V1(15) er en bærbar PC som er velegnet for daglig bruk. Nyeste versjon AMD-prosessor og robust grafikkort som får opp produktiviteten og effektiviteten, databeskyttelse med kryptering, og ergonomiske funksjoner som gir deg god brukskomfort – alt i en formfaktor med en skarp, ren og moderne stil.


Derfor kan du også forvente deg at vi har best i test bærbar PC. Det gir deg mulig til å finne akkurat den bærbare PC en som passer til ditt formål. Som med alle bærbare ThinkPad- PC -er har vi også testet L4i henhold til militære spesifikasjoner og mer enn 2kvalitetskontroller for å forsikre oss om at systemet fungerer under ekstreme forhold.


L4har bevist at den tåler røff bruk – fra den arktiske villmarken til sandstormer i ørkenen, fra vektløshet til søl og fall. ThinkBook Plus ser til forveksling ut som en vanlig bærbar pc , med noen viktige unntak. På baksiden av den vanlige 13-tommer store skjermen sitter det nemlig en ekstraskjerm med e-blekkteknologi. Det er den samme skjermtypen som Amazon bruker i ebokleseren Kindle. På tide med ny bærbar PC.


Med tusenvis av bærbare PC å velge mellom i sortimentet kan det være vanskelig å finne den rette når du skal kjøpe ny PC.

Lenovo Lenovo ThinkPad XCarbon Fra 3. Start med å fundere over hva du vil bruke datamaskinen til. Trenger du en lett bærbar når du er ute og reiser, eller noe kraftigere til kontoret? Kjøp bærbare datamaskiner direkte fra lagerhylla hos NetOnNet. Her finner du et bredt utvalg av bærbare PC -er, enten du er ute etter en laptop til gaming, skole eller jobb. MacBook, en Windows- PC eller kanskje du ønsker å prøve en Chromebook.


Uansett finner du gode tilbud og priser på en laptop som passer deg og ditt bruk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg