torsdag 6. september 2018

Bilstol med isofix best i test

Vi hjelper deg gjerne med å finne riktig bilstol til barnet ditt. Barnas Hus selger bilstoler for barn fra nyfødt og opptil ca 10-årsalder. Kjøp bilstol hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn.


Monteringen med isofix gjør at man bør kjøpe en annen bakovervendt bilstol med høyere maksvekt når barnet vokser ut av Kid X3.

Fram til da er isofix -monteringen smart og gjør det lettere å flytte bilstolen mellom forskjellige biler, forutsatt at man er sterk nok til å bære den. Den er brukervennlig og festes med isofix. Dersom du ikke har bil med isofix , må du gå for beltestol som festes med bilbelter. Testen er gjort på barneseter i mellomklassen – det vil si med tanke på barn opp til kilo.


Det er svært lav risiko for feilbruk. Ni barneseter er testet. De fleste har såkalt Isofix -innfesting, noe som forenkler monteringen. Biltemas barnesete har ikke Isofix.

Den avanserte testdukken sendes i fart på en rigg og kolliderer mot riggen i en bestemt hastighet. Beste bilstol som festes med kun bilbelter er Cybex Aton Q uten base. Britax kommer best ut i kollisjonstesten, og har best beskyttelse av nakken. Den kåres likevel ikke til testens vinner på grunn av en komplisert belteløsning, som kan gi risiko for feilbruk.


Cybex Solution M-fix blir derfor rangert som best i denne testen , med høye karakterer i alle kategorier. Många av stolarna säljs med olika typer av montering i bilsätet - med eller utan bar, samt med säkerhetsbälte eller med isofix -fäste. Med bas brukar stolarna bli nästintill dubbelt så dyra. Har du planer om å kjøpe en ny eller brukt bilstol ? Da er denne testen for deg. Av de bakovervendte bilsetene vi har testet, kårer vi BeSafe iZi Plus til testvinner og kjøpsanbefaling.


Dette er en veldig god stol, men også andre modeller gjorde det bra i testen , som Britax Max Way og Axkid Minikid. Etter nøye beregninger har ekspertene vurdert hvilke modeller som er de beste. Vi gjennomgår de forskjellige testene for best å kunne guide deg til å finne det bilsetet som passer best til dine behov. Profesjonell gaming headset for PC-spillere.


Planlegger du bilferie med barna? Babystolen som blir best i test er Recaro Privia. Sikring av barn i bil kan være et komplisert tema, og hvilket barnesete du bør velge er viktig for trygghet og komfort.

I Prisguidens bilstol -guide presenterer vi bilstoler til barn som er best i test , og ser nøyere på populære modeller fra Cybex og BeSafe. ADAC og ICRT gjennomfører årlig Europas største bilstoltest, og Trygg Trafikk har tidligere anbefalt foreldre å ikke fokusere ensidig på testresultatene, men se hvordan barnesetene gjør det i frontkollisjon– særlig fordi mange forovervendte bilstoler har kommet godt ut – til tross for at barn bør sitte bakovervendt til de er minst fire år gamle. Beste base-modell festet med isofix : Recaro Privia: poeng og anbefalt av AMS Småbarnstoler. I vår test av babycaller blir Philips Avent SCD50 som gir svært mye for pengene, best i test og beste babycall med lyd. Dette er takket være en uslåelig kombinasjon av svært høy ytelse med utmerket rekkevidde, mange praktiske funksjoner, elegant design og lav pris.


I och med en ökad näthandel finns risken att dessa även får inflytande på de bilbarnstolar som erbjuds på den svenska marknaden. Med Folksams test hjälper vi konsumenterna till att göra ett bra val vid köp av bilbarnstol som möjliggör bakåtvänt åkande högre upp i åldrarna.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg