torsdag 20. september 2018

Fæle vitser

Alle Barna vitser er legendariske i skolegården, skapt for å få folk til å føle seg utenfor. Vet ikke om det er det samme. Men har hørt om folk som har fått samme meldingen med en beskjed om å betale så så mye penger.


Dette er jo så klart folk som prøver å svindle. Ingen ting å bry seg om. Her finner du et knippe rene alle barna vitser.

Ser du etter grove alle barne vitser , anbefaler vi et besøk til grove- vitser. Det var en småkjendis her i byen, han var homofil. Kameraten min stod utenfor huset sitt da han så han homoen gå forbi på andre siden av gaten.


Nedenfor finner du et stort utvalg frekke vitser og grove vitser. Vi har samlet mange gode og morsome grove vitser , og vil veldig gjerne lære flere. Del dine grove vitser ved hjelp av skjemaet nedenfor, og vær med i trekningen av flotte premier hver måned.


Jeg humrer en del av slike på papiret - vitser , men det er ingenting som slår en skikkelig nordlending som kan dette med å fortelle en god historie. Hudtransplantasjon En kvinne var utsatt forn en stygg brannulykke og fikk alvorlige forbrenningen i ansiktet. Starter med denne: Hva er likheten mellom å drikke fruktjuice og tilfredstille ei jente med mensen oralt?

Du blir like overrasket når du får klumper i halsen. Sarte sjeler er herved advart! Vitser i mange ulike kategorier. Flere tusen vitser. Arbeidsvitser Barnevitser Bilvitser Blondinevitser Datavitser Det er bedre- vitser Doktorvitser Dyrevitser Frukt- og grønt vitser Gode historier Gåter Han og henne Har du hørt… Hvorfor vitser Julevitser Kannibalvitser Kelnervitser Ladavitser Matvitser Mora di- vitser Pensjonistvitser Politivitser Religiøse vitser Skolevitser Sportsvitser.


Vi har vitser i mange forskjellige kategorier som advokatvitser, svigermor vitser og mye mer. I tråden Humor over streken har det dukket opp en og annen godbit av det mer onde slaget. Jeg skulle akkurat til å poste en til der, før det slo meg at vi kanskje burde ha en tråd for disse. Har du noen fine vitser som går på bekostning av noen eller på noen annen måte er slemme og ikke for pyser. Logg inn for å følge dette.


Alle barna- vitser hvor navnet starter på L eller M. Korte vitser vil i løpet av en setning eller to raskt avsløre poenget, og da slipper man å høre på en lang utredning som man i verste fall detter ut av. Korte vitser fungerer for barn som vil lære seg å fortelle vitser , og for litt eldre som bare vil komme med små morsomheter i hverdagen. Det satt noen veiarbeidere i veikanten, og det hadde de gjort lenge.


Så kom det en tømmerkjører forbi og han satt på lasset. Er du på utkikk etter korte vitser ? Da har du kommet til riktig sted. På denne siden har vi samlet en rekke morsomme, korte vitser.


Det ligger en landmine der borte.

Pøh, og den tror du jeg går på. Sjekk ut humoristiske bøker hos tanum. Nok en gang vrir vi litt på fredagshumoren, og gir dere en rekke halv-grove vitser som kan få noen og enhver til å smile på en fredag.


Kan veldig mange groviser egentlig, men det tar jo så himla lang tid å skrive dem ned ;-) Misjonæren var på reise i Afrika og etter å ha vært der en stund fødte høvdingens datter en baby som var hvit i huden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg