torsdag 6. september 2018

Farger som passer til skagen

Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!


Nye tilbud hver dag - for ethvert budsjett. Spar opptil på ditt hotell!

Men hvilke farger du skal velge, det er opp til deg selv. Mange kan synes det er vanskelig, men et enkelt triks er at hvis du har et bilde eller et maleri som har veldig mye farge i seg - så kan du trekke farger ut fra det. Så vil maleriet samle interiøret.


Teblomst oppleves som en dempet rødlig farge , og kan i enkelte belysninger oppfattes som svakt rosa. Fargen står fint til andre toner med en klar rød undertone, som f. Vil kunne oppleves som både grå og beige i fargen avhengig av belysning. Fargen har klare røde undertoner.


Skagen – en rødaktig gråbeige tone.

Hvilke hvite nyanser passer til greige? Harde og skarpe farger , er ikke så fint sammen grått. Det er ikke alltid det skal så mye farge til , men finn én myk farge du liker og jobb med ulike nyanser av den.


Ikke alle farger passer i alle rom Hvis ikke gangen har dagslys, så bør den ikke males så mørk. Soverommet tåler litt tyngre farger , noe som kan skape en lun og nydelig. Den er nærmest som en hemmelig kode til å finne andre farger som fungerer fint sammen.


Koden angir hvor på fargesirkelen en farge stammer fra. Når den er kjent, er det lett finne farger som passer. Nøytrale farger lurer oss. Kodesystemet kan også hjelpe oss til å finne riktige nøytrale farger eller sette sammen en palett for hele rommet.


De kan dannes av en, to, tre, fire eller flere farger. En som har satt dette i system er Johannes Itten, som foruten å være maler også var en stor fargepedagog. Han definerte en fargesirkel bestående av farger : gult, gulorange, orange, rødorange, rødt, rødfiolett, fiolett, blåfiolett, blått, blågrønt, grønt og gulgrønt. Få interiørtips sendt direkte til innboksen din! Fargekartet inneholder også en oversikt over hvilke hvittoner som passer til de ulike fargene.


Dette gjør det enkelt for folk å finne farge til lister, tak og andre detaljer. Finn den fargen som passer deg og ditt hjem her. Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for.

Fondsguiden er et enkelt verktøy som hjelper deg å finne spareprofilen som passer for deg. Hopp til hovedinnholdet. Har sand i stua å liker den veldig godt. Er iaff ikke mye gul der. Del dette innlegget.


Tiden var inne for å gi noen Smartpanelfarger avskjed og ønske nye velkommen. Vi har ryddet opp litt, sortert, tatt ut noe og lagt til andre. Vi har jobbet frem rolige nye farger , og satt sammen tre paletter.


Disse tre palettene vil gjøre det enklere for deg å velge farger til hjemmet ditt. Blått er en farge som også er lett å mikse med andre farger , men noen egner seg selvsagt litt bedre enn andre. Rødt og grønt er sikre kandidater, men også oransj og brente toner som sennepsfarger og litt sære gul-nyanser er fint til blått, sier farge -eksperten.


Lurer du på hvilke farger som passer best hjemme hos deg? Her kan du spørre våre fargeeksperter, få fargeråd og tips til valg av maling. Vi guider deg til fargene som passer dine naturlige farger.


Fargehjulet: En jentes beste venn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg