mandag 3. september 2018

Reise i august september

Sjekk ut Reise I August. Vi tilbyr god kunnskap, personlig service og skreddersyr reisen etter deres ønsker. Paradisreiser har spesialisert seg på reiser til unike destinasjoner over hele verden!


Uansett hva slags ferie du ønsker deg, finner du den hos Ving Norge AS! I september er ferien over for de fleste, skolen har begynt igjen og sommervarmen er blitt et fjernt minne her hjemme.

Lengter du fortsatt etter sol og varme så finnes det mange reisemål som fortsatt har det, og prisene for å reise er mye lavere enn i høysesong. Her tipser vi om noen reisemål du kan reise til i september. Sommeren kan aldri vare lenge nok – så hva med å forlenge feriefølelsen ut i august og september ? Reis bort en langhelg til en storby eller hva med en avslappende uke med sol og bad? Er du en sånn som liker å reise til skikkelig varme land om vinteren, eller foretrekker du en temperatur som kan sammenlignes med den norske forsommeren?


For å hjelpe deg med å finne ditt perfekte reisemål i varmen har vi laget varmeguiden, hvor vi tipser om deilige reiser til varmen! Middelhavet i september er jo deilig da!

Temperaturen i lufta er behagelig igjen og vannet er på sitt aller varmeste. Sommeren er på hell i september , men det er likevel fortsatt godt og varmt på mange av reisemålene våre. Kroatia, Kreta og Mallorca byr på herlig sensommersol, og det er deilig og varmt i Tyrkia, og på Kypros og Rhodos. Vil du reise litt lenger finner du også sol og varme på Kanariøyene i september.


National Geographic hadde dette høyt på sin liste over gode høstturer. Bakgrunnen er rett og slett at den såkalte tørre sesongen varer fra september og gir deg muligheten for det som kan være verdens råeste bad på toppen av fossene. Her ville vi bodd New York.


Ganske varmt i august – opp til grader. I august trenger du ikke å reise langt for å få høye temperaturer. Her hjemme er det fortsatt sommer, men vi vet jo alle at sommeren i Norge kan være minst sagt ustabil. Her er reisemålene som har minst grader i august. Lavpriskalenderen henter raskt frem laveste pris til ønsket reisemål, måned for måned.


Velg hvor og når du vil reise for å se de billigste pakkereisene. Derfor bør du reise i august. Det blir vanskeligere å få fri for barn som går på skolen og det gjør at færre kan reise på denne tiden av året.

Da bli det billigere og det finnes mer å velge mellom for oss som faktisk kan reise. Her finner du alle restplasser og billige reiser for deg som kan reise nå. Restplasslisten oppdateres fortløpende. Det er begrenset antall plasser, så bestem deg raskt! Vær oppmerksom på at restplasser med avgang innen kort ti må betales med en gang.


Høsttur: Reis i august og september. Forleng feriefølelsen ut i august og september. Hvert år oppdager man det samme: den norske sommeren er rett og slett for kort. Akkurat nå har vi rabatt i august og september.


Gjør et kupp og samtidig forlenge sommeren med en uke eller to. Tyfonsesongen, som startet i mai, slutter i løpet av oktober. De fleste tyfonene rammer Japan i august og september.


Vintermånedene fra desember til februar er, ikke overraskende, årets kaldeste, men det er likevel mange gode grunner til å reise til Japan i denne tiden. Den japanske vinteren. Sommervarmen holder seg fortsatt i de sørlige delene av Europa, men det er mindre turister. Kroatia, Tyrkia og Portugal er perfekte reisemål i september. Har du tenkt deg til Kina er de nordøstlige delene best på denne tiden av året.


Vil du heller reise på safari er Zimbabwe og Namibia bra nå i september. I tillegg til sol har øya mange strender, grønn natur, antikke templer, ridderborger, shopping og kveldsliv. Vi håper du finner en passende reise , så du kan begynne å glede deg til ferien allerede i dag!


Flere reisesaker på db. Karibiske stormer Drømmer du om karibiske ferieopplevelser, bør du styre klar av orkanperioden i august , september og oktober. Du kan nyte høst-goder som trøfler og skogsopp, delta på høst-festivaler og andre kulturelle begivenheter.


Gå fotturer i de vakre grøntområdene uten at det blir uutholdelig varmt og fuktig – Italienere selv pleier å reise ut mot havet i august.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg