torsdag 13. september 2018

Frognerborgen lekeplass

Design, produksjon og leveranse i Norge. Se vårt store utvalg her! Stort utvalg av klatreapparater. Vedlikeholdsfrie produkter. Vi hjelper dere gjennom hele prosessen.


Kontakt oss i dag for en hyggelig prat! Her kan du være konge, prinsesse, eller til og med hoffnarr for en dag. Inger-Lise Magnussen checked in to. Frognerborgen , Oslo, Norway. Her kan ungene boltre seg i et flott anlegg med et areal på x meter, som består av syv meter høye tårn, rutsjebaner og en lekeløype med gyngebroer, sklier og klatrevegger.


Lekeplasser i Oslo. Friluftsetaten har i dag ansvaret for en rekke kommunale lekeplasser på regulerte friområder i Oslo. Her finner du alle Bymiljøetatens Opplev Oslo-tips vi har laget så langt som gjelder for lekeplasser rundt omkring i Oslo. Hils på husdyrene Bogstad besøksgård Nordre Lindeberg gård Søndre Aas går Holmlia Kampen – økologisk barnebondegård 2. I tillegg er det kommet flere benker, griller, husker og sandkasse til lekeplassen. Våre inspektører har markedets lengste erfaring og har i tillegg håndverksbakgrunn.


Ny rådgiver i FAGUS rådgivningstjeneste med fagområde lekeplasser og nærmiljøanlegg. Yelp is a fun and easy way to fin recommend and talk about what’s great and not so great in Oslo and beyond. Midt blant skulpturer, grønne plener og Norges største rosesamling, byr studentene ved Teaterhøgskolen i sirkusteltet på fortryllende barneteater hver sommer.


Event om den ligger i vigelandsparken. Vært kjekt å vite på forhånd før jeg tar med meg 2åringen og stor mage uten vogn. Et herlig sted både for voksne og barn;-) Vi hadde med pledd o. Parken er jo så stor, og jeg er veldig ukjent. Men det har jo selvsagt skjedd at den har blitt me og da ligger den jo der som en liten fristelse i lommen. I dag har jeg og Noah lunsjet på Torshov sammen med Henriette, Thor Arne og Silje.


Sommerbyen Oslo: Øy-eventyret et steinkast fra sentrum. Fem minutter med Ruter-båt fra Rådhuskaia, ligger de idylliske øyene i indre Oslofjord. Der er det en stor og fin lekeplass.


Ta med mat og drikke. Om sommeren er det populært å ha piknik, jogge, eller bare sole seg. Sønnen min på seks år har masse energi og kan ha det mye moro der. Det er garantert alltid folk her. Også er det en sosial møteplass, svarer Fredriksen til slutt.


Jeg og lillejenta som akkurat er fylt blir alene hjemme i Oslo hele neste uke før far begynner ferie. Jeg er høygravid med termin om fire uker. Men Voldsløkka er også mye hyggeligere enn navnet skulle tilsi. Spør Evapm om Vigeland Park. Er du ute etter mer action kan vi anbefale en tur i fornøyelsespark.


Oslo har bondegårder, lekelan skog og mark, herlige parker og mer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg