fredag 28. september 2018

Bmi over 40 og gravid

Her kan du regne ut din BMI. Ved hjelp av vår unike kaloriberegner kan du også finne ut hvor mange kalorier du trenger i løpet av en dag. Du får skreddersydde menyer som er tilpasset deg og dine behov.


Denne kalkulatoren er ikke beregnet for barn. Det er kun personer over år som får et riktig resultat.

Her er det ekstra oppfølging dersom du har bmi over når du blir gravid. BMI ( Body Mass Index ) eller KMI (kroppsmasseindeks) er en formel som viser balansen mellom høyde og vekt. BMI -kalkulator viser om en person er over - eller undervektig eller har normal vekt. BMI -verdien for muskuløse personer og personer med tung. Gravide kvinner som er overvektige, har en sterk forhøyet risiko for å få diabetes og fødselskomplikasjoner.


I en statusartikkel i danske Ugeskrift for læger, gjennomgår forskerne komplikasjonene som er forbundet med fedme og graviditet. En av tre gravide kvinner i Danmark er overvektige definert ut fra en BMI på over 25. BMI står for Body Mass Indeks, og viser en sammenhæng mellem personers højde og vægt.

Ens Body Mass Indeks bruges til at beregne undervægt og overvægt hos en større gruppe af mennesker og bruges også til at indikere overvægt og undervægt hos en enkelt person. Og ja, jeg vet hva jeg snakker om, for jeg har gått fra en til i BMI , men har fremdeles et stykke igjen. Blir så utrolig oppgitt over sånne som deg som forventer at alle andre skal fikse dem hjelp og ordne et problem de selv har satt seg i! På bakgrunn av ditt resultat vil vi komme med en anbefaling om hvilken behandling som kan være aktuelt for deg.


Vi har et helhetlig tilbu og vi tilpasser behandlingen etter dine behov. Barn og unge vurderes etter andre KMI-verdier enn voksne, og KMI justeres ut fra alder og kjønn hos barnet. Kjønns- og aldersjustert KMI kalles iso-KMI på norsk ( og BMI z-score på engelsk). Men har du vellykkede svangerskap bak deg, er sjansen større for at det også går bra etter 40. Har du derimot forsøkt å bli gravid i ti år, er det liten sjanse for et vellykket svangerskap etter fylte 40.


Sukker i urinen hos gravide. Under graviditet endres nyrenes evne til å håndtere sukker. Utenom svangerskap er det sjelden at det finnes sukker i urinen hos personer som ikke har diabetes. I forløpet av svangerskapet er dette imidlertid ikke sjelden. Når svangerskapet er over , blir forholdene de samme som de var før svangerskapet.


Treff andre voksne på møteplassen for oss over år. Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering.

Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Finn laveste nettpris her. Overvekt og fedme kan opptre alene eller være en del av et sammensatt sykdomsbilde. Alle gravide anbefales minimum minutter fysisk aktivitet hver dag ( gå gjerne tur).


Ved BMI over er anbefalt vektøkning i svangerskapet 5-kg. Jeg er blevet gravid rigtig hurtigt, i 2. Alle over må vite at det er en økt risiko for spontanabort, svangerskapsforgiftning, diabetes og så videre. Men hvis man har blitt gravid som år, ville ikke jeg gått rundt og vært. Har været ansat på sygehuse i Holbæk, Roskilde og Hvidovre.


Danmarks bedste informationsside for gravide , året efter startede hun Gravidklubben som er online forberedelse af gravide og nybagte forældre. I tillegg foreslås det at gravide med særlig risiko (se listen under) testes med HbA1c så tidlig som mulig – helst før uke 12. HbA1c er en blodprøve som viser langtidsblodsukkeret de siste seks til tolv ukene.


Body Mass Index ( BMI ) (eller kroppsmasseindeks) er en formel som indikerer om en person er er over - eller undervektig eller har normal vekt. Formelen er ikke helt eksakt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg