fredag 21. september 2018

Jernia produkter

Design unike produkter med dine fineste bilder og tekst. Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter. Er det noe vi kan så er det kjøkkenutstyr. Vi har alt fra saltkvern fra Rosendahl, steketermometer eller en praktisk kjøkkenvekt. Viser 2produkter.


Jernia produkter

En god gressklipper, kantklipper og gresstrimmer hjelper deg å vedlikeholde en grønn og fin plen gjennom sommeren. Og velger du en robotgressklipper fra Stiga eller Gardena, gjør jobben seg nesten selv. Er du på utkikk etter nytt kjøkkenutstyr, verktøy, maling eller utstyr til hus og hage?


Lite er bedre enn lukten av grønnsåpe og synet av rene vinduer. Sjekk ut kataloger og tilbud for tusenvis av produkter fra dine favorittbutikker. Vi har til enhver tid gode tilbud på varer i butikken.


Dersom du ombestemmer deg eller produktet ikke lever opp til forventningene, kan du returnere varen til oss innen dager. Her finner du det du trenger for… Les mere. Sammenlign alle Hus og hage rabattene og spar penger! Denne formen samler inn dine: navn, e-post, kjønn og by.


Dataene vil bli brukt til å sende deg regelmessige e-poster med personlig utvalgte tilbud. Du kan enkelt endre eller slette informasjonen du har angitt i innstillingene for din profil. Også stort utvalg av festemateriell samt beslag, låser og sesongrelaterte produkter som eksempelvis griller om sommeren og panelovner på vinteren.


Jernia produkter

Vi filer nøkler og graverer skilt. Spør i butikk om utvalg og muligheter. Som medlem av kundeklubben vår, får du dessuten alltid for når du filer nøkler. Og vi tar gratis imot kasserte produkter av den type som vi selger.


Ta en tur innom butikken for å se vårt rike utvalg av kvalitetsvarer til konkurransedyktige priser. Trenger du tips og rå står våre serviceinnstilte og kunnskapsrike medarbeidere klare til å hjelpe deg! Jernia utfører også nøkkelfiling. Butikken for smarte løsninger for hus, hjem og hage!


Jernia produkter

Norsirk sørger for utsortering av helse- og miljø-farlige stoffer og en effektiv gjenvinning av metaller og andre verdifulle materialer. VI tilbyr knivsliping av kjøkkenkniver med rett egg. Normalt vil kniven være slipt i løpet av dagen, eller påfølgende dag.


Følg oss for tips og råd om hvordan du kan få det bedre hjemme. Vårt mål er å hjelpe deg med å lykkes hjemme. Gratis parkering de første timene. Og følger du Hellstrøms tips om rengjøring og hva du bør gjøre for første gangs bruk, har du en stekepanne for livet.


Du finner produkter innen kjøkkenutstyr, glass, dekketøy, hage, rengjøring, verktøy, jernvare, hjem, friti maling og tilbehør. Ukentlige annonser og tilbud på Katalogzoom. I tillegg til å satse på kvalitet i varene vi velger, ønsker vi å gjøre det enklere for deg å velge bærekraftige løsninger ved å tilrettelegge for resirkulering gjennom pante- og returordninger. Vi blander maling for deg, sliper nøkler og gir deg gjerne gode råd på veien.


Våre lokaler er trivelig opplyst og har air- condition.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg