fredag 21. september 2018

Slankesuppe

Velsmakende shakes og supper hjelper deg ned i vekt. Kjøp på nett i dag! Finn din favorittdiett. Besøk vår nettbutikk her! Vi har mange gode tilbud.

Se våre spesialtilbud her! Her gir vi deg oppskriftene på smakfulle og sunne supper som hjelper deg å gå ned opp til tre kilo på en uke. Rikshospitalets slankesuppe. Denne porsjonen er stor og holder lenge, men ved behov lager du bare mer.


Så mye smak kan du få til med noen bakepoteter Denne peruanske klassikeren causa som har poteter i hovedrollen, har her fått en vri slik den serveres på Aymara i Oslo. Framgangsmåte for Slankesuppe : Hakk grønnsakene fint. Hell alle ingrediensene i en gryte og kok dette opp i minutter.


Bruk cirka liter vann med buljong-terning.

Senk temperaturen og kok suppen videre til grønnsakene er blitt passelig myke. Perfekt suppe hvis målet er å gå ned i vekt. Tab op til otte kilo på en slankekur med slankesuppe.


Lyder det for godt til at være sandt? Rent faktisk har det vist sig, at du kan opnå store vægttab ved at indtage en kost kun bestående af suppe. Ny opskrift på slankesuppe.


Den berømte fedtforbrændingskur hvor man spiser slankesuppe i enorme mængder er blevet ganske populær. Suppekur og slankesuppe i ny udgave! Opskriften på den gode og effektive fedtforbrænding er bragt tidligere her. Men jeg har i dag set en ny version af opskriften på slankesuppe , som måske vil falde i din smag. SLANKESUPPE Den lyder sådan: l vand spsk.


Svits alle ingredienserne i olie i et par minutter. Kutt opp grønnsakene og kok alt sammen. Jeg brukte en stavmikser for å lage pure av suppa, etter at grønnsakene er kokt. Dette gjør at suppa ikke blir kjedelig, pluss at den da kan helles på termos. Vi bryr oss om ditt personvern.


Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data.

Denne sunde slankesuppe kan erstatte en eller to af dagens normale måltider. Den er sund og nærende og smager godt. Har du ønske om vægttab, kan du med fordel også undgå sukker og almindeligt brød.


I løbet af få uger vil du kunne tabe dig uden stort besvær. Jeg har brukt den, vel og merke ikke som slankesuppe , men som rensesuppe Min erfaring er go skal ikke kommentere vekttapet, men satt så utrolig mye bedre pris på reint kjøtt, en grov brødskive med egg eller reint kjøttpålegg etterpå har begynt med en dag i uka jeg KUN spiser grønnskaer og litt frukt i løpet av hele dagen, det er den. Er det noen som har prøvd rikshospitalets slankesuppe ? Tenkte og starte på den i morgen også lurer jeg på hvilken erfaring andre har med den. Så er det blevet tid til at gribe fat i stavblenderen, for nu skal der laves suppe.


Om du er pjattet med fyldende ma skal have en forret eller er på dissideret suppekur, så har vi en masse lækre suppe opskrifter til dig. Nudging Princippet: Nudging er en venlig men bestemt guidning til sunde valg. I stedet for forbud og pisk, ”lokker” du sig selv ved for eksempel at skifte usunde fødevarer i køleskabet ud med sunde, og lægge løbetøjet frem om aftenen, så du hurtigt kan hoppe i det næste dag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg