onsdag 12. september 2018

Nav innboks

Nav innboks

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Husk å logge ut når du er ferdig. Innloggede tjenester. Med MinID kan du sende meldekort, bruke arbeidstjenestene, sjekke utbetalinger m. Med BankI BankID på mobil, Buypass eller Commfides kan du i tillegg søke om ytelser, skrive til NAV og motta meldinger fra NAV. Logg inn i Din pensjon.


Hva kan jeg gjøre i Din pensjon? Få oversikt over egen pensjonsopptjening i folketrygden, eventuell AFP, og din opptjente tjenestepensjon fra de største offentlige og private leverandørene av tjenestepensjon. Mangler du elektronisk I eller skal finne et NAV -kontor på vegne av noen andre?


Gå til oversikt (Excel) med postnummer og tilhørende NAV -kontor. Kommunesammenslåinger fra og med 1. I forbindelse med kommunereformen vil 1kommuner slå seg sammen, og kommuner får nye navn. Her finner du de elektroniske tjenestene til NAV. Se utbetalingsdatoer per ytelse.


Nav innboks

For noen ytelser får du også vite når den kommende utbetalingen blir synlig i Ditt NAV. Hvordan representere andre? Finner du fortsatt ikke meldingen? Da kan det tenkes at varselet egentlig er ment for noen andre. Innboks Innboks inneholder nye brev og meldinger, samt tjenester som ligger med status utfylling.


Meldinger som har frist vil ligge øverst under Hast og markert med rødt. Arkiv Arkiv inneholder kvittering på innsendte skjema, samt brev og meldinger som du har valgt å arkivere. Altinn - din digitale dialog med det offentlige. Dine utbetalinger - NAV. Her kan du finne trygdeutbetaling og andre utbetalinger du har fått fra NAV de siste tre månedene, som pensjonsutbetalinger (alderspensjon), uføretryg sykepenger, overgangsstøna pleiepenger, foreldrepenger, svangerskapspenger, kontantstøtte med mer.


Nav innboks

Ytelser fra kommunen, som sosialhjelp, vises ikke i denne tjenesten. Vestnes kommune og NAV Møre og Romsdal har inngått ei samarbeidsavtale om tenestetilbodet i det lokale NAV -kontoret. Formålet med NAV er at fleire skal kome i aktivitet og at færre skal gå på stønad. Tenesta skal vere tilpassa behovet til den einskilde brukar. Publikumsmottaket er åpent for drop-in (uten forhåndsavtale) mandag, onsdag og fredag kl 12.


Samtaler utenom denne åpningstiden kan avtales via nav. Ved foreldrepermisjon skal du sende inntektsmeldingen så snart som mulig etter at det er fire uker igjen til foreldrepengeperioden starter. Hvis den ansatte starter med å utsette, er det den første dagen i utsettelsen som må oppgis som startdato for foreldrepengeperioden i inntektsmeldingen. Ditt NAV er en sikker, pålogget tjeneste via ID-porten. Har du alderspensjon i kombinasjon med jobb, kan du endre uttaksgraden din.


Se film om hvor enkelt du logger inn på nav. Send meldekort elektronisk - NAV. Du kan også sende søknader og meldekort.


For å være registrert som arbeidssøker eller for å få dagpenger, arbeidsavklaringspenger og stønader ved tiltak må du sende inn meldekort til NAV hver 14.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg