tirsdag 4. september 2018

Jakke barnehage

Kullen vattert jakke er en vindtett, vanntett og slitesterk jakke til lek og barnehage. Tumle jakke er en lett og slitesterk jakke som passer spesielt godt til barn som er høyt og lavt. Jakka er vindtett og vanntett, fukttransporterende – og den har tapede sømmer.


Dette er en perfekt jakke for bruk i barnehage og lek. Lomen vattert jakke til barn er en klassisk jakke som fungerer like bra på tur på kjølige dager som i et kaldt bymiljø.

Lomen jakke er en kort jakkemodell med et rett snitt som gir et sportslig og minimalistisk uttrykk. Det er slett ingen dum idé å gjøre avskjeden ganske lik hver dag. Barn trenger forutsigbarhet.


Snakk gjerne med barnet om hvordan avskjeden vil være på morgenen før dere drar i barnehagen. Når vi kommer til barnehagen tar vi av sko og jakke , så følger jeg deg til bordet, gir deg en klem og vinker ha det. Da vet barnet hva det kan.


Spesielt mange jenter liker å pynte seg når de skal i barnehage.

Kjole og skjørt er ofte en innertier. For guttene går det gjerne i kule jeans som ikke alltid er like bevegelige å ha på seg. Tenkt komfort når du sender barnet til en hel dag i barnehagen. Det er mye bedre å løpe rundt i en stillongs og myk genser, enn tettsittende plagg.


Ullsokker - Ullhals - En vindtett jakke eller dress er praktisk før det blir for kaldt. Vinterdressen kan med fordel kjøpes litt stor, så passer den gjennomhele høsten og vinteren. Gjerne todelt, da buksene ofte brukes mer enn jakken.


Luer: En tynn lue i ull, pluss en tykkere som også er. Dette skyldes uten tvil både design og funksjonalitet. Med vannsøyle på 10. Du finner alltid et utvalg av disse på salg på slutten av sesong.


Barneklær til all slags vær. Vi har alltid hatt stort fokus på gode produkter og helst også til en hyggelig pris. SUPERBARNA er en nettbutikk med kvalitetsklær til barnehagebarn og skolebarn.


Vi øsnker å ha fokus på gode, holdbare og funksjonelle produkter. Men de jakkene osv.

Noe er kjøpt, endel er arvet. Vi kan dessverre ikke ta ansvar for klær som mistes i barnehagen. Risikoen er størst på stor avdel tilgang på egne klær. Merkelapper kan bestilles på nettet.


Det beste yttertøyet gir glade barn i aktiv lek ute i all slags vær! De Utrolige Årene” er et atferdsregulerende program som er designet i USA, men som introduseres i norske barnehager og skoler som et generelt program for å arbeide med et positivt læringsmiljø.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg