mandag 10. september 2018

Vinterdress barn best i test 2018

Vi har merkevarene til riktig pris. Obs - Storhandel lønner seg. Hos oss finner du et stort utvalg av vinterdresser til barn. Se vårt utvalg her. Kjøp enkelt på nett i dag!

Finn Barn Vinterdress. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. I både denne og i Testfakta- testen får den toppscore for rivestyrke og pusteevne. I vår test av babycaller blir Philips Avent SCD50 som gir svært mye for pengene, best i test og beste babycall med lyd. Dette er takket være en uslåelig kombinasjon av svært høy ytelse med utmerket rekkevidde, mange praktiske funksjoner, elegant design og lav pris.


Det svenske test - og research-selskapet Testfakta har testet ti ulike vinterdresser for barn. I testen har selskapet laboratorietestet plaggene for blant annet vanntetthet i tøy og søm, vannavvisende ytterstoff, slitestyrke og pusteegenskaper.

Vanntetthet er vektet med prosent, mens slitestyrke er vektet prosent i testen. Den er smalere i passformen enn for eksempel Isbjörn og Reima, men er overaskende lett og med god bevegelighet. Barna holder seg varme og ingen har blitt våte enda. Univern ProTech er en helfôret vinterdress for barn laget av Univern, som er produsent av arbeidsklær og verneutstyr. Har reflekser, forsterkning bak og hette som er avtagbar, men trekkes i sikkerhetspoeng for snorer i hetten.


Den store utfordringen når man skal finne barneklær er å finne riktig størrelse til ditt barn. Som nevnt hjelper det ikke å stå med en vinterdress barn best i test , dersom den ikke sitter riktig på barnet ditt. Test av reisestoler for barn Dette er tykke lange votter med polyesterfôr og borrelåsjustering ved håndleddet.


Vottene er myke og gode inni, men har ganske tykt polyesterfôr også i delen som går opp på armen. Vi stiller strenge krav til en god vinterdress. Vinteren er heller ikke lik overalt i vårt langstrakte land.


I årets test er det elleve dresser med som har gjennomgått vår grundige test. Velkonstruert vinterdress av høyeste kvalitet som alltid holder varmt og tørt”. Sesongens farger av våre klassiske produkter er nå på salg!


Dessuten har de funnet miljøskadelige stoffer i fire av de testede vinterdressene.

Her er beste vinterdress. Det er vinterdressen Björnen fra Didrikssons som er testvinner i den svenske testen. Vår best i test vintersko barn er Sorel Yoot Pac. Dressen får jevnt over gode resultater, ikke minst på vanntetthet og rivestyrke.


Den er både vanntett og isolerer seg godt mot kulde. Den har også pusteegenskaper som gjør at den egentlig har det meste du trenger til vinteren. Testfaktas test av tio vinteroveraller visar inte bara på tydliga skillnader i vattentäthet och slitstyrka. Boardman settet passer til dagene med mye slaps og søle. Fyra av overallerna innehåller dessutom miljöskadliga PFAS-ämnen – en grupp kemikalier som kan användas för att impregnera tyget och göra overallerna vattenavvisande på utsidan.


I vårt test av vinteroveraller för barn så används overallerna under verkliga förhållanden av riktiga barn. Overallerna har åkt pulka, suttit i pölar och klättrat i snöhögar. Resultatet viser at høy pris ikke er ensbetydende med høy kvalitet.


Modell: Når du har lest deg frem til hvilken type du skal kjøpe, er det på tide å finne ut hvilke modeller som har gjort det best i test.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg