tirsdag 11. september 2018

Kveldstillegg kommune

Her får du vite mer om den nye modellen for tillegg. Kveldstillegg : Også kveldstilleggene blir endret fra 1. Tilleggene endres til minst kroner i timen. Tidligere varierte tilleggene fra kroner til kroner avhengig av grunnlønn. Du måtte ha en grunnlønn på over 350.


Med de nye satsene vil de fleste av BFs medlemmer få et kveldstillegg på minst kroner per time og et helgetillegg på minst kroner per time. De som har lokale avtaler som er bedre enn dette, beholder disse. Ny bestemmelse i 5. Jobber i kommunen , sykehjem, og her begynner kveldstillegget kl. Helgetillegget er fra lørdag kl.


KS er den største arbeidsgiverorganisasjonen i kommunal- og fylkeskommunal sektor. Er du ansatt i en kommune eller fylkeskommune, vil arbeidsgiveren din mest sannsynlig være tilslutta KS. Unntaket er Oslo kommune , som er et eget tariffområde. I tillegg er det egne avtaler for ansatte i konkuranseutsatte bedrifter og i energisektoren. I et ferskt FoU-prosjekt har KS undersøkt hvordan lønnsforhandlingene i kommunesektoren foregår.


Det viser at de fleste kommuner og fylkeskommuner har laget en lokal lønnspolitikk, og at forhandlingsresultatene gjerne samsvarer med denne politikken. Systemet for helgetillegg er helt nytt og premierer dem som jobber mange helgetimer i året. Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).


Men har aldri tenkt over når tilleggene begynner og slutter. Og hvis jeg jobber f. Et eksempel Timelønnen er 178. Hovedtariffavtalene § 15. KS, med unntak av Oslo kommune. Satsene for garantilønn og lønnstillegg for ansiennitet i kapittel Sentrale lønns­ og stillingsbestemmelser er hevet fra 1. Ved tillegg gitt i lokale forhandlinger flyttes man ett eller flere lønnsrammealternativer opp og følger det nye alternativet etter ansiennitet.


Tariffområdet Oslo kommune. Det kan være gitt lokale tillegg til stillingen tidligere som du kan ha krav på. Lillestrøm kommune ønsker å være på lag med næringslivet. Loven gir arbeidstakere ikke rett til lønnstillegg som f. At mange arbeidstakere i Norge likevel får slike tillegg er fordi de har en avtale om dette, enten direkte med sin arbeidsgiver eller fordi virksomheten de jobber i har en tariffavtale som gir rett til slike lønnstillegg. På den ene var tillegget 1 (Både ved natt, helg og helgnatt).


Dette var dog en jobb der det var to skift (timer) og stort sett produksjon hele døgnet. På den andre jobben var det kveldstillegg på. De fleste arbeidsgivere i kommuner , fylkeskommuner, helseforetak og bedrifter i offentlig sektor har avtale om offentlig tjenestepensjon hos KLP.


De fleste meldes inn i pensjonsordningen hos KLP fra første time de jobber, men enkelte yrker har høyere innmeldingsgrense. Det er arbeidsgiver som skal melde deg inn i ordningen. Virksomhet i denne sammenheng: selvstendig, juridisk enhet som ikke er kommune. Lørdags- og søndagstillegg. Fylkesmannen kan etter søknad fra kommunen ved forskrift bestemme at et område skal regnes som typisk turistste se annet ledd nr.


Som typisk turiststed kan bare regnes område der salget i de aktuelle periodene hovedsakelig skjer til turister. Dersom det blir arbeidet ut over avtalt arbeidsti men innenfor lovens grenser for alminnelig arbeidsti vil dette være såkalt merarbeid. Overtid i lovens forstand blir det først når det arbeides ut over dette.


Bærum Velforbund og Bærum kommune inviterer til en kveld med inspirasjon og innspill 12. Seminar: Planfagets historiske trender og noen frempek.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg