tirsdag 11. september 2018

Synstest gratis

Linker til gratis vareprøver og gode tilbud. Gratis synstest på to minutter. Om du er usikker på om du har behov for en grundigere synsundersøkelse er det smart å begynne med en gratis elektronisk synstest. Mer enn 1år med bedre syn med ZEISS – over 1år med høykvalitets, precision glass og innovasjoner innenfor oftalmologisk optikk.


Vi er en øyeklinikk for deg som ønsker å slippe brillene eller linsene dine.

Hvorfor ta en synstest ? I løpet av synstesten foretas det også en grundig undersøkelse av øyehelsen din, hvor det foretas både trykkmåling og hvor det tas et digitalt bilde av netthinnen din. Dette er en utmerket synstest hvor du skal kunne se en rød prikk. Etter at du har tatt testen vil du kunne merke at sansene dine er skjerpet, bl. Synsfeil utvikler seg ofte umerkelig med tiden. Vår synstest gir deg et førsteinntrykk av øynenes evne til å se riktig.


Vennligst merk: En egentest erstatter ikke den profesjonelle synstesten hos optiker eller øyelege. Her kan du bestille time til synstest.

Test synet ditt nå! Vi gjør oppmerksom på at det ikke er en direkte bestilling, men at butikken blir kontaktet via e-post. Endelig bekreftelse på timen får du når du får svar fra din optiker. Gjør et brillekupp!


Nå er tiden inne for å gjøre et skikkelig godt kupp for øynene dine! Nå får du nemlig brille kr. En gratis synstest er en hurtig indikation af, om du har behov for en synsløsning eller har et skarpt syn.


For å kunne gi deg bedre service, bruker vi informasjonskapsler på sidene våre. En synstest er derfor ikke nok til, at optikeren kan finde den rigtige synsløsning til dig. Ved å bruke dette nettstedet, samtykker du i våre retningslinjer for informasjonskapsler. Godt syn er en fordel når du skal prestere på fotballbanen – og i livet forøvrig. NFFs samarbeidsavtale med Synsam sikrer gratis synstest til alle aktive fotballspillere.


Prøv vores gratis online synsprøve på og se om dit syn er som det burde være. Med BrilleBiksens gratis brille test tager kun få minutter og du behøver ikke engang at rejse dig fra sofaen. Læs mere om vores online synstest her!


Lige nu får du en gratis synstest med sundhedstjek, som kan være med til at forebygge synstab og opdage tidlige tegn på alvorlige sygdomme.

Som Danmarks foretrukne optiker er vi stolte af passe på danskernes syn og generelle helbre og vi håber, at du også får øjnene op for, hvordan regelmæssige synstest kan gøre en forskel for dig. Hos Louis Nielsen passer vi godt på dit syn og dine øjnes sundhed. Lige nu kan du komme ind og få en gratis synstest med sundhedstjek. Vi bekymrer os ikke kun om din øjensundhe vi bekymrer os også om at gøre noget godt for andre.


Hos Profil Optik kigger vi på, om dit syn er som det skal være. Vi tilbyder en gratis synstest. Hos oss får du som student alltid noen gode rabatter og tilbud i tillegg til å kunne sjekke synet gratis ! Som bilfører har du plikt til å passe på at du bruker rik-tige briller slik at du ser godt.


Eksempel: Hold for høyre øye og se mot tavla. I forkant av undersøkelsen tok de en grundig synstest hos Oslos øyelegesenter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg