fredag 28. september 2018

Pynteglasur

Pynteglasur

Vi svarer på spørsmålene dine, og tar i mot kommentarer og forslag. Stille her på bloggen en stund nå folkens, antar at det er flere enn meg som har det travelt i desember? Men selvfølgelig har vi smakt og prøvd produkter innimellom alt programmet. Disse tubene med glasur fra Dr.


Ferdig brun pynteglasur med sjokoladesmak. Konsistensen gjør den lett å påføre, og den spisse tuten gjør det enkelt å dekorere detaljer eller skrive på kaken. Pynteglasur og Baking Glue: Dr. Oetker Baking Glue Aldri har det vært så enkelt å sette sammen pepperkakehuset, og det helt uten å brenne seg på smeltet sukker. Med vårt spiselige bakelim setter man enkelt sammen pepperkakehuset og det blir stabilt.


Nettbutikken bruker betalingsløsningen Netaxept levert av NETS som følger alle nasjonale og internasjonale sikkerhetsstandarder for behandling av sensitive data. Med denne pynteglasur slipper du for selv at blande en glasur. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer. Melisglasur med eggehvite gir en holdbar og glansfull dekor når du skal pynte pepperkaker eller bygge pepperkakehus til jul.


Pynteglasur

Sitrondråper hever smaken. En god glasur er prikken over i-en på ethvert bakverk. Ina-Janine Johnsen fra Mat på Bordet deler her sine beste tips til hvordan du kan lage god glasur, og du får oppskrift på nydelige glasurvarianter. Find flere gode opskrifter på Bagværk her på Maduniverset. Vår ferdige pynteglasur finnes i hvit, rosa og grønn.


Tips: Dekorer brownies med pynteglasur og sjokodekor. Våre ferdige pynteglasurer finnes i rø hvit og grønn. Tips: Pynt cookies med pynteglasur og sjokodekor. Derefter er den klar til brug.


Pynteglasur

Tuben gør det nemt at dekorere fx julesmåkager og kransekage. Fremgangsmåte: Sjokoladekake: Ha smør, kakao og vann i en kjele og kok opp. Ta kjelen av platen og rør i sukkeret. Fortsett med resten av ingrediensene og rør blandingen jevn og klumpfri. Deigen skal være nokså tynn i konsistensen.


Rød pynteglasur Dekorer dine kager med en flot, dyb-rød glasur fra Dr. Konsistensen gør det let at lave flotte mønstre på kagerne så både børn og voksne kan være med. Oetkers røde pynteglasur slipper du for selv at blande en glasur i den rette konsistens. Træk en linie med en stiv glasur på hele kagens kant.


Pynteglasur

Har du ikke en fin tylle kan du bruge en fryse-pose og klippe et meget lille hul i den ene hjørne. WoodWorking Skills Techniques Tools and Tricks.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg