fredag 28. september 2018

Saus kylling creme fraiche

Serveres med ris og salat. Saus til kylling 9: Sandefjordsmør. Den lager du ved å koke inn fløte til det tykner før du pisker inn smørterninger, smaker til med sitronsaft og vender inn hakket kruspersille. Hvem sa du ikke kan spise kylling med remulade? Det finnes remulader både med og uten pisket krem.


Tilsett strimlet kyllingkjøtt, paprika i strimler og eventuelt fin hakket chili.

Tilsett chilisaus og crème fraiche , kok opp og la trekke til kyllingkjøttet er gjennomkokt, 6-min. Smak til med salt og pepper. Den kan kokes, har myk og fyldig konsistens og en frisk, syrlig smak. Crème fraîche kan også fryses, men endrer konsistens etter tining, og er da best egnet til bruk i for eksempel kaker, brøddeiger, vafler osv. Crème Fraîche kan erstatte rømme i bakverk dersom dette er ønskelig.


Ha en boks creme fraiche over i en kjele sammen med en stor skje sennep og en stor skje finhakket hvitløk. Gi det et lite oppkok, smuldre så over en buljongterning og skvis inn litt sitronsaft. Skjær kylling i strimler, og krydre den med salt og pepper.


Ha den deretter i stekepannen sammen med grønnsakene.

Tilsett tomatpuré og la frese litt i pannen. Ha i crème fraîche, vann, buljong, hvitløk og karri. Stekes i noen minutter. La dette koke i noen minutter, og ha i ferdig kokt pasta mot slutten av koketiden slik at den. Rask, enkelt og et sunnere middagsalternativ er noe vi setter pris på.


Dette har gjort denne oppskriften av laks surrende i en herlig creme fraiche - saus til en av våre favoritter. Prøv den og du vil bli hektet. Vi har oppdaget at du blokkerer annonser.


Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde. Ingredienser: store kyllingfileer tomater løk fedd hvitløk rød paprika gul paprika dl kremfløte beger creme fraiche ca 1g revet hvitost Olivenolje Salt, Pepper og kyllingkrydder Varm opp stekeovnen til 2grader. Start med å smør langpannen. Vask tomater: Del disse i biter og del dem.


Bestill nå og betal ved utsjekking. Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! En nydelig rett til grillkvelden din!


Du kan jo kutte alle melkeproduktene og ta litt olivenolje og kanskje litt kyllingkraft over istedenfor. Det vil ikke blir helt det samme – ettersom dette er en rett med både fløte, creme fraiche og ost – men jeg tror det kan bli riktig så godt det også!

Pizza med creme fraiche , kylling , bacon, rødløk og tomat. En av mine lesere fortalte på vårparten om en nydelig pizza hun hadde fått servert i Praha for en tid tilbake. Den var fylt med fløte, kylling , bacon og rødløk. Hun lurte på om jeg hadde oppskrift på en tilsvarende pizza, og det hadde jeg ikke.


Sjekk ut den superenkle fruktige kyllingen, den består av kyllingfilet som har kost seg i en sødmefull og frisk kremet saus laget på mangochutney. Denne har erfaringsmessig et stort potensiale blant de yngre i familien. Tips: Mangochutney finnes i både milde og sterke utgaver, og med forskjellig sukkerinnhold.


Velg den du liker best selv. Er kyllingfiletene små - kan du bruke et par. Crème fraiche kan brukes i alle varme retter som, sauser, supper, gryteretter, gratenger, bakverk og desserter. Dette skyldes at crème fraîche er høypasteurisert syrnet kremfløte som er homogenisert under høyt trykk for at den ikke skal skille ut fett ved bruk i varme retter. Det gir produktet også en litt tynnere konsistens enn seterrømme.


Om du bytter kyllingkraft med grønnsakskraft er dette også en fin saus til vegetarretter. Ha to, tre spiseskjeer konjakk i en kjele. La det putre i et lite minutt før du tar platen av varmen.


Ha i 4-spiseskjeer smør, en og en, som du pisker inn. Passer til: Oksekjøtt, kjøttkaker, kylling og svin. En enkel saus med frisk smak av appelsin. Denne sausen passer spesielt got til retter av kylling , kalkun og an og kan godt serveres både varm og kald. Mange “steiler” når de hører ordet sambal oelek eller chili, men sannheten er at det gir en veldig god smak i mat og man trenger ikke bruke så mye at man svetter hele ukeskvota under middagen.


Det er det mange som trenger. For her til lands spiser vi mer og mer kylling. Ikke så rart kanskje, når vi kan få det til å smake så gode som denne uimotståelige, helstekte kyllingen. Problemet er bare at det magre kyllingkjøttet kan bli litt tørt og kjedelig.


Her er en enkel og god oppskrift på den velkjente indiske kyllingretten. Perfekt hverdagsmiddag for hele familien. Kylling og karri er en smakfull kombinasjon.


Husk at det finnes milde og sterke varianter av karri, så her kan du tilpasse etter smak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg