onsdag 19. september 2018

Eline navnedag

Elin er ikke kjent brukt i noen runeinnskrifter fra vikingtiden, så navnet var neppe mye brukt i Norden på den tiden. Du kan også søke på dato slik at du kan følge med på når noen i din familie eller vennekrets har navnedag. Elin og Eline har navnedag den 31.


Interflora har blomstene som blir lagt merke til! Våre dekoratører står klare til å levere for deg, over hele Norge og resten av verden. Alle dager bortsett fra 1. Oline er et dansk og norsk kvinnenavn dannet av mannsnavet Ole, en kortform av Olaf, ved å legge til endelsen -ine. Navnedager i januar. Bedriftsengasjement, eiendomsgrenser, navnedag og annen offisiell informasjon som kan være av interesse.


Dette er en liste over norske navnedager sortert etter dato. Listens navne er skrevet på den norske stavemåde. De norske navnedage bruges ikke meget i dagligdagen i modsætning til f. Dagen er imidlertid ikke navnedag for personer med navnet Jesus i Norge. Januar regnes som dagen da Jesusbarnet ble omskåret og båret frem for menigheten, tilsvarende dagens barnedåp og dermed som den dagen Jesus fikk navn. Finn din navnedag nedenfor i den alfabetiske listen.


Det er en utbredt misforståelse rundt. Datoen står ved siden av navnet. Du får også en forklaring på hva navnet ditt betyr fra gammelt av. William betyr sterk hjelm. Sjekk hvilke navn som har vært mest populære i Norge nederst i artikkelen.


Historiske hendelser 31. I disse tider er mange fra distriktet i Oslo i forbindelse med Norway Cup. Vi ønsker fotballspillerne lykke til! Brukt som døpenavn i Norge fra ca.


Hvem har navnet det dagen 31. Skogbrannen i Västmanland brøt ut. Bærum Roklubb blir stiftet. Store norske leksikon er et gratis og komplett oppslagsverk skrevet av fagfolk på bokmål og nynorsk.


Eline Moen bor i Frydenlundveien E, HALDEN. Vi fant synonymer til ordet navnedag 31. Eline Stien bor i Terneveien 3 ARENDAL. Eline Riis Stokkeland tilsendt gratis til din mobil fyller du inn ditt mobilnummer i sms-boksen til venstre på siden og trykker Send. Eline Stien tilsendt gratis til din mobil fyller du inn ditt mobilnummer i sms-boksen til venstre på siden og trykker Send.


Gjennom tidene har foreldre hentet inspirasjon til barnas navn både fra vær, vind og dyreriket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg