torsdag 27. september 2018

Hekle blomst trinn for trinn

Hekle , sy og strikk. Bli inspirert og fordyp deg i tradisjonell håndarbeid. Her finner du mange gratise idéer til strikking, hekling, sying, brodering m. Alle idéene har trinn - for-trinn -veiledning, så du blir guidet trykt og godt gjennom.


Trinn for trinn med bilder Jeg elsker bestemorruter og har laget utrolig mye med denne teknikken. Her er en detaljert fremgangsmåte med masse bilder.

Husk at du kan klikke på hvilket som helst bilde for å forstørre det. Håper du har hatt en kjempefin helg! I dag kommer som lovet en trinn for trinn fremgangsmåte på hvordan du hekler en morsom ugle!


Imidlertid er det blant annet vanskelig å plukke opp en blomst som ikke er for stor, men ikke veldig flatt. Vi tilbyr en av hekle mønstrene av en enkel og elegant blomst for hodeplaggene (se bildet nedenfor). Hvordan hekle blomster. Skulle bare inn her for å sjekke videre hekle oppskrift på sekskanter!


Veske- trinn for trinn year ago Wencheshobbykrok.

Jeg som i utgangspunktet ikke kunne hekle i det hele tatt fikk bare en kort innføring av min mor. Boka inneholder forskjellige oppskrifter på blant annet sjal, vesker og tepper for barn og voksne. Små prosjekter som nåleputer og mapper til hekle - og hakkenåler finner du også. Boka er illustrert med gode beskrivelser og trinn - for-trinn -bilder, og passer dermed både for de som har heklet og hakket før og de som har lyst til å begynne. Her har du trinn for trinn bilder av hvordan gryteklutene er laget, et mini heklekurs.


I og med at det er overkommelig prosjekt for de fleste. Oppskrift på heklete blomster finnes det. Tusen takk for en trinn for.


Vi prøver å sy ørene på en rett linje, slik at det ikke skjer at det ene øret ligger bak, og det andre er tvert imot. Og du kan lage en blomst i hånden av leketøyet vårt. Ta den grønne tråden og gjør den samme amigurumi-ringen med seks barer. Vi legger til lilla tråden.


Vi utfører fem luft og en kolonne uten hekle i neste løkke. I tillegg til blomster kan du lage små sommerfugler, marihøner og humler, og løv og morsomme grønnsaker. Alt er vist i full størrelse, med trinn for trinn -instruksjoner. Du får også tips om hvordan du kan pynte den ferdige blomsten med perler, paljetter og knapper.


For meg har hekling vært den mystiske lillebroren til strikkingen, men så fort jeg fikk dreis på de grunnleggende maskene, viste det seg å være enda enklere enn å strikke.

Det er lett å hekle lue! Jeg begynner med å stemple opp en prikkete sirkel som jeg har kjøpt hos Inkywings på et fast papir. Disse blomstene skal ikke være perfekte. For å lette prosessen for dere har jeg allikevel laget et mål. Klipp et hakk og riv en strimle.


Jo mere rufsete, jo bedre. Vil du lage en mindre blomst river du en mindre tøyremse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg