tirsdag 18. september 2018

Fisher price bondegård

Finn laveste nettpris her. Se anmeldelser og bilder. Sentrale beliggenheter. Eksklusive tilbud på overnattingssteder i utsolgte perioder.


Småbarn kan lære hvordan de tar seg av alle dyrevennene, fra å mate hønene til å legge teppe over hesten, og de kan utforske alle de.

Mat dyrene, legg dem til å sove og se dem vokse. Alle folde, indhegninger, låger og porte kan åbnes, og selve gården kan lukkes op, så børnene kan lege med dyrene i staldene indefra. Bondegården kan lukkes som en koffert. Fisher price bondegård 1kr. Little People- bondegården er full av dyr, aktiviteter og moro.


Klik her og find den bedste pris nu! Storebror fikk denne til sin aller første jul for år siden, og har væer i bruk hele tiden siden den gang. Barn lærer best gjennom lek, og lek er svært viktig for barn utvikling.

Stor bondegård med mange dyr, mann og dame, traktor med henger m. Ved å trykke på de forskjellige knappene, kan du spille av lyd og musikk, og i tillegg få spennende ting til å skje på gården – kanskje åpner det seg en dør? Eller kanskje klokken begynner å ringe? Her er det bare å teste seg frem! Mat og ta vare på dyrene, slipp hesten ut av. Tilbage Send engangskode.


Når du er logget ind kan du ændre din adgangskode. Fin bondegård i plast med dyrelyde fra Fischerprice. Glem heller ikke at du har prisgaranti på Jollyroom. Navnet kommer fra en sammenslåing av skapernes etternavn.


Du kan lege med bonden og alle dyrene, der bor på gården. Tryk på knapperne så du kan lytte til forskellige lyde og sange. Når du trykker på knapperne sker der forskellige ting på gården, måske er der en dør der åbner eller klokken ringer.


Det er bare med at prøve. Du kan fodre og passe dyrene, tag hesten ud af stalden og kæl med grisen. Tryk på opdagelsesknappen så stalddørene åbner og hør sjove sange og vendinger.

Der er sange, lys, lyde og sjove aktiviteter. Når du åbner høloftet kommer der ting ned igennem det, så endnu flere lyde og vendinger aktiveres. Drej siloen så majskornene drejer med rundt eller ring med klokken for at fortælle dyrene, at det. Legetøjet laves i kraftig plastik, for at øge holdbarhe og give de bedste muligheder for design og farverighed.


Med denne sjove bondegård kan man gå på opdagelse i bondegårdens verden. Vil du hjælpe bondemanden Jed med at tage sig af alle dyrene på hans bondegård ? Pas hønen og hendes æg, grisen, hesten samt koen og kalven. Med bondegården kan børnene lære at tage sig af dyr og bruge deres nysgerrighe til at undersøge alle gårdens interaktive funktioner. Shop efter fisher price bondegard på Kelkoo. Sammenlign et stort udvalg af fisher price bondegard tilbud og produkter fra vores forskellige butikker og læs anmeldelser for at hjælpe dig.


FISHER PRICE BONDEGÅRD MED LYDE 910Ny. Derudover medfølger tre vilde dyr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg