onsdag 26. september 2018

Corsodyl tannverk

Lei av lang kø på apoteket? Spar tid ved å handle enkelt og diskret på nett. Rask leveranse og stort utvalg. Med tannlegevakt for akutt hjelp. Oslo Tannlegesenter er åpent 8-21.


Et kjerringråd er derfor å pensle området man har vondt i tennene med nellikolje. Hvor kan jeg kjøpe det? Jeg har tannverk som startet for noen dager siden. Jeg kjenner det ikke i én spesiell tann, men i hele munnen og kjeven, noen av tennene iser litt og jeg har vondt i ørene.


Har noen andre hatt sånn tannverk ? Har da klart å få tannverk som kommer vaneligvis kun på kvelden rett før jeg skal legge meg og da ender dette med at jeg får bare sove et par timer, noen som vet hva jeg kan gjøre får å få smertene til å avta. For uker siden fikk jeg små blemmer og et tynt, hvitt belegg på tunga. Føles som svie som når en brenner seg på varm drikke. Startet med corsodyl 2x10ml daglig for uker siden. Det ble bedre, men har blusset opp.


Ikke kjenne borti med tungen. Dersom pasienten bruker munnprotese, skal protesen tas ut om kvelden og rengjøres grundig, enten med oppvaskmiddel (for eksempel grundig børsting med Zalo) eller med proteserengjøringstabletter (fås kjøpt på apoteket). Protesen skal ikke brukes om natten. Tannverk , eller opplevelsen av verk i en eller flere tenner, kan imidlertid ha mange årsaker, og en undersøkelse er nødvendig for å finne ut hva smerten faktisk kommer av.


Det som oppleves som tannverk kan i noen tilfeller være bihuler, ører, kjeven, og til og med stress, men hovedregelen bør være at tannverk undersøkes hos tannlegen. Du bør ikke tulle med tannverk. Tanninfeksjoner kan spre seg til ansiktet, kraniet og til og med ut i blodstrømmen. Hvis du får tannverk bør du derfor gå til tannlegen så raskt som mulig hvis den varer i mer enn en dag eller to, eller hvis du i tillegg til tannverken også har feber, øreverk eller smerter når du åpner munnen helt opp. Tannverk er smerter i tennene, og skyldes som regel hull i en tann (karies).


Men det kan også være andre årsaker til slike smerter, og det er derfor viktig å søke hjelp hos tannlege ved tannsmerter som vedvarer. Hvis du har nellik liggende så knus den og bland med vann til en tykk grøt, dynk en papirbit og legg på det vonde. CORSODYL DENTAL GEL Reseptfritt legemiddel. Gel som dreper bakterier og visse typer sopp og virker desinfiserende i munnhulen.


En dental gel er enhver gel som er utformet for å bli brukt til menneskelige tenner eller tannkjøtt. Disse misfargingene er lette å fjerne. Regelmessig tilsyn med tennene er viktig. Da jeg var gravid sist (visste om det i en uke før det endte i sa) hadde jeg umenneskelig tannverk ! Plutselig skulle ene visdomstennene ut.


Fant ut at man kan ta Paracet som gravid , så det ble redningen min. Tannverket gikk også bort med graviditeten. Corsodyl kan også være for sterkt for slimhinnene hos noen. Tannråte er en bakteriesykdom i tennene som skyldes syreangrep fra gjæring i karbohydrater.


Symptomer på tannråte er i tidlige faser få, mens fullt utviklet tannråte gir kraftig og vedvarende tannverk. DrSchwei skrev: Visste ikke min arme råmen tok fram et lite speil for å sjekke nærmere. Fant ikke ut noe,men stakk en tannpirker opp i tannkjøttet der biten av tanna var borte et par ganger.


Oppretthold god munnhygiene. Slike produkter virker bakterie- og soppdrepende. Puss tennene med en myk tannbørste som ikke skader tannkjøttet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg