tirsdag 18. september 2018

Legoland pakke fjordline

Sjekk ut Legoland Pakke Fjordline. Hos Fjordline finner du inspirasjon til den perfekte kjør-selv-ferien. Det samme gjelder for billetter til Djurs Sommerland og Fårup Sommerland.


Familiepakke til LEGOLAND. Pakketilbudet inkluderer båtreise, to overnattinger i Danmark og to dagers entré til LEGOLAND , for to voksne og to barn. Bruk av privat nettlesing kan føre til at enkelte funksjoner ikke fungerer.


Vi har de to siste sommerene dratt med FjordLine til Dannark og Legoland og det har vart fantastiske turer med flotte opplevelser for barnene begge ombord og på land! Bestill reise med DFDS til København, og bestill opphold der du selv måtte ønske å bo. Overnatning og sjove dage i LEGOLAND til en dags pris! Hvis du klikker videre, accepterer du vores brug af cookies.


Her er masser af action, fart og sjov. Fly som ørner i årets nyhet Flying Eagle, og kjenn kilingen i magen når du setter utfor vannsklia på Ørneklippen, meter over bakken, og suser i vill fart forbi præriens LEGO-dyr. Med minutters kørsel til LEGOLAND , et løvebrøl fra Givskud Zoo, tæt på Kongernes Jelling og Gudenåens udspring er DANHOSTEL GIVSKUD det ideelle valg for en dejlig FAMILIEFERIE. Det raskeste alternativet er å fly til Billund hvor flyplassen ligger kun et steinkast fra Legoland. Du kan også kjøre bil hele veien, via Malmö i Sverige.


Dere kan også ta danskebåten over. Bestiller du fly og hotell til Danmark samtidig, får du tilgang til flyselskapenes og hotellenes spesialpriser til Legoland. Så uanset om du foretrækker fart, action eller hygge er der masser af sjov og oplevelser for hele familien. Besøk Lalandia i Billund og opplev årets nyheter: den lynraske vannsklien Turbo Racer og det ville klatretårnet Adventure Tower.


Opplev Lalandia, bestill et eget feriehus – og gi familien en minnerik ferie. Nyt en deilig ferie i Danmark. Finn Legoland Pakke Fjordline. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Hvilken overnattingsmulighet valgte dere og var dere fornøyde ? Fjord Line er porten til Europa fra Bergen og Stavanger.


Fra Sandefjord reiser du gratis til Sverige med bil! Hvis dere KUN skal til Legoland , anbefaller jeg fly til Billund. Og overnatting på Lalandia. Bør beregne to dager i Legoland , og gjerne legg inn en dag eller to som dere bruker i selve Lalandia. Fra flyplassen i Billund er det faktsik ikke mer enn minutter å Gå til Lalandia og Legoland ! Et besøk til Legoland står som regel øverst på listen over ting å gjøre for familien som er på danmarkstur.


Og da tenker de fleste at det er best å ta fergen til Hirtshals og kjøre derfra. Men du kan like gjerne ta fergen til København, og få med deg hovedstaden på samme ferietur. Alle fornøyelsesparkers mor står fortsatt sterkt blant de beste.


Et besøk i Legoland må nesten regnes som en del av allmenndannelsen til stadig nye generasjoner. For legogale barn er en dag blant mer enn millioner legoklosser det nærmeste de kan komme himmelriket, og det er slett ikke verst for nostalgiske foreldre heller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg