tirsdag 18. september 2018

Horoskop 2019 skytten

Deras optimism och lugna personlighet hjälper dem att hantera även de svåraste situationerna. Dette blir ikke et gjennomsnittlig år! Du vokser som menneske, er ved godt mot, er optimistisk og ser framover.


De prosjektene du kaster deg ut i, har gode muligheter til å gå i din favør. Du har nemlig hellet med deg.

Rebellen blir holdt litt i ørene nå. Det kan også Vannmannen gjøre, men ikke hele tiden. Du kan känna dig lite lättretad idag. Försök att hålla en jämn blodsockernivå och håll dig borta från ingående samtal om saker och ting. Når det gjelder dynamikk, vil måneden være rolig, men det vil være vanskelige øyeblikk der du må tenke nøye før du tar beslutninger.


Det innebär många möjligheter för nya relationer att ta form, romanser eldas på och etablerade förhållanden kan stabiliseras ytterligare. Pengar och karriär. Du är dig själv mer än på väldigt länge!

Din ekonomi får en positiv puff av organiserade Saturnus i ditt inkomsthus. Du kommer märka att ingen ansträngning har varit förgäves. Det är ett underbart ekonomiskt år som väntar. Nu får du många fina möjligheter att höja priserna på dina kunskaper, dina tjänster och din service. Hva står skrevet i stjernene om om deg og ditt neste år?


Mange av våre lesere er opptatt av kjærlighet og karriere, og vi har som vanlig viet disse temaene ekstra fokus. I Numerologi jobber man ut fra at de foranderlige syklustallene treffer våre faste personlighetstall for å trigge frem hendelser og følelser for at vi skal utvikle oss videre. Horoskop anbefaler nøye å vurdere alle juridiske aspekter av situasjonen.


Vi går inn i Skyttens tegn ca. Under normale omstændigheder er dette storartet, men der er en komplikation, og det er at Jupiter krydser Neptun, og det har det med at betyde, at optimismen går ind i fantasiens højere luftlag. Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.


Skytten er det niende stjernetegnet i dyrekretsen. Fordi Jupiter er forbundet med dit tegn, og den tager år at gå omkring Solen, så bevæger din sig fra tegn til tegn hvert år. Klikk på ditt stjernetegn for å se dagens horoskop ! Du starter året i højt tempo, du har masser af energi og er god til at handle, og du er effektiv. Astrologi Horoskop 25.


Men ved fuldmånen den 14.

Sjekk hva stjernene har i vente for deg i årets siste uker! For ar, Pluto, transformasjon, var sammen med deg. Det er sa enkelt a gjore et bevisst valg. Hva forteller stjernetegnene i dyrekretsen om året? I begynnelsen av året, i januar, vil Steinbukken forstå hva som er viktig i kommende år.


Våren vil for mange bli fyllt av romantikk. Horoskopet deler året inn i helt like deler, og den delen hvor solen står i slangebæreren har tidligere blitt regnet som en del av skorpionen, slik at det blir omtrent én måned til sammen. At få tolket sitt personlige horoskop av en professionel astrolog er selvfølgelig bedre enn et gratis horoskop men alle har ikke mulighet til dette.


Horoskop er individuelt og baseret på ste dato, år og måned når du ble født. Horoskopet forteller deg om deg selv og dine muligheter samt, hvilket menneske du er.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg