onsdag 5. august 2015

Bi på engelsk

Som alle masterprogram på BI , foregår masterdelen av siviløkonomstudiet på engelsk. Du kan lese mer om det på våre engelske sider. Muligheter i studietiden. Dette studiet foregår på engelsk. Les mer på våre engelske sider.


Praktisk informasjon.

Handelshøyskolen BI Næringsliv og Alumni. Som student på BI har du mulighet til å søke om lån og stipend fra Lånekassen. BI etterstreber å styrke kvaliteten i interaksjonen med næringslivet gjennom et nyttig samarbeid mellom attraktive nasjonale og internasjonale virksomheter. Om BI Biblioteket på BI Studentportalen Motta nyheter fra BI Aktiviteter Kommende aktiviteter. Finn informasjon om kommende.


Vi har én oversettelse av legge bi i bokmål- engelsk ordbok med synonymer, definisjoner, eksempler på bruk og uttale. Power BI gjenkjenner språket ditt basert på språkinnstillingene på datamaskinen din. Power BI detects your language based on the language preferences on your computer.

Måten du får tilgang til og endrer disse innstillingene på , kan variere avhengig av operativsystem og nettleser. For å søke på dette studiet, gå til våre engelske sider og velg en spesialisering (major). Instituttet for finans på BI er rangert blant de topp ti i. Masterstudier Finans. BI samarbeider med nærmere 1skoler i mer enn land.


Hvis du tar en årsenhet på heltid vil du være i forelesninger med andre studenter som tar bachelorstudier, og du vil ha mulighet til å være med på alle studentaktivitetene på BI. Når du har fullført en årsenhet vil du få en tittel på CVen, enten bedriftsøkonom eller markedsøkonom. I amerikansk engelsk , har imidlertid tilkoblinger ble vant til å bety must: I have got to go - Jeg må gå.


Logg på Skriv inn brukernavn og passord. Oversettelse av ordet legge bi fra norsk til engelsk , med synonymer, antonymer, verbbøying, uttale, anagrammer og eksempler på bruk. En bil er en motorvogn som kjører på minst tre, oftest fire, hjul og er beregnet til å kjøres på vei, ikke på skinner, og frakte passasjerer eller gods.


Opptakskravet til bachelor engelsk er generell studiekompetanse. I undervisningen forutsettes det også at du har kunnskap og ferdigheter i språket som tilsvarer en god karakter i engelsk som studieretningsfag på allmennfaglig studieretning i videregående skole. Engelsk cv (Norsk kandidat) BI har laget tre forslag til hvordan en engelsk CV skal se ut. Vi tilbyr engelsk språkkurs i utlandet på destinasjoner over hele verden, fra USA og Canada, til Malta, Australia og Sør-Afrika.


Vi tilbyr intensivkurs i engelsk på avansert nivå C nesten morsmål for voksne. Skal du for eksempel reise til England og ønsker å lære engelsk i forveien er dette kurset for deg. På bare uke skal du lære noen grunnleggende setninger som du kan raskt få bruk for.

BI har samarbeidsavtaler med over 1utdanningsinstitusjoner i land. På grunn av dette inkluderer vi ofte flere engelske oversettelser av et norsk ord i ordboken, samt eksempler for bruk av ordet. Når en bruker foreslår ord til norsk- engelsk ordbok, må andre brukere godkjenne oversettelsen før ordet legges til i ordboken på permanent basis.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg