mandag 24. august 2015

Helgemat

Fredagsmiddag, lørdagskos og helgemat. Her er oppskriftene som gir deg det lille ekstra når helgen endelig er her. God helg og kos deg med god mat! Vennligst la dette feltet stå tomt.


Få nyheter og oppskrifter rett i innboksen din!

Meld deg på nyhetsbrevet her! Ditt navn og e-post vil aldri bli publisert eller delt med andre. Inspirasjon til ekstra gode oppskrifter til helgen?


I helgen tar vi oss gjerne tid til å lage skikkelig fredagstaco, lørdagsmiddag, snacks og digg helgemat. Bli inspirert med disse helgeoppskriftene som løfter helgen. Jamie lager verdens beste HELGEMAT.


Samlingen er preget av hans egen favorittmat og klassikere, den maten han lager til familien og vennene sine, og den maten du bør lage til din familie og venner. Dette er mat som det tar litt tid å forberede og som dere skal bruke tid på å nyte, dette er det gode livet.

Helgemat Velkommen til matbloggen min. Håper du vil finne inspirasjon til å lage dine egne versjoner av oppskriftene du finner her. Selv bruker jeg sjelden oppskrifter når jeg lager mat, men finner inspirasjon og får ideer av andres oppskrifter. Hvit pizza med skinke, oliven og kapers. Ferske reker med hjemmelaget loff og aioli.


Vi har samlet våre beste oppskrifter. Her finnes du ukesmeny med middagstips, fristende kaker og bakst, sunnere retter, vegetar samt tips til trender og råvarer i sesong. Oppskrifter og middagstips til enhver anledning. MATGLEDE on TRINES MATBLOGG… Kombinasjonen grønn curry, kokosmelk og torsk er nydelig!


Torsken har her også fått selskap av brokkolini og vårløk, men du kan benytte det du har tilgjengelig (se tips nederst). Sunn - rask - familien - kos - gjester - tradisjon. Kunnskap om kjøtt og egg, oppskrifter og tilberedning av mat finner du på matprat.


Mexico er et land du kan stole på om du vil ha mat det virkelig smaker av. Det begynner å bli noen år siden jeg var der, men kan heldigvis friske opp minnene enkelt ved å lage quesadillas, burritos, guacamole - eller skikkelig taco. I helgene har vi litt mer tid til rådighet og kan kose oss ved.


Gjerne litt sterkt!

Begynner å bli passelig lei av helger som ødelegger alt. Overdose av pizza, taco, lasagne og liknende typer mat. Nei for jeg klarer ikke spise en normal liten porsjon. Eier ikke selvkontro.


Fylt paprika og squash Stek kjøttdeig, masse god løk, hvitløk, purre, og innmaten til en squash. Hell over hakkede tomater( funker seff med ferske tomater også). Og jeg pleier putte oppi litt buljongpulver. Disse middagene er sunne, raske og spennende på smak, og er ferdig før ferdigpizzaen er klar til servering. Noen dager har man ikke tid eller ork til å lage middag.


På Bondi Beach i Sydney ligger familiebedriften Bondi Surf Seafoods. Det er lang kø utenfor fiskebutikken og det er det en grunn til. Her selger far og sønner de herligste retter med fersk sjømat. Se alle våre vegetariske og veganske middagsoppskrifter, fra de helt enkle til de litt mer omfattende.


Bruk filteret under for å sortere etter ingredienser, vanskelighetsgra diett, tilberedningstid med mer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg