tirsdag 4. august 2015

Hvor mange heter alexander i norge

Utbredelse og varianter av navnet i noen av landene hvor statistikk er tilgjengelig. Sander er et mannsnavn av tysk opphav. Navnet er i dag mye brukt i Norge , Estland og Nederland. Formen Sándor er svært mye brukt i Ungarn.


Navnestatistikk og navnesøk på fornavn og etternavn. CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet.

Her kan du søke på fornavn og etternavn og finne ut hvor mange i Norge som heter dette og hvordan bruken av navnet har vært over tid. Jeg vet det finnes en annen som heter det samme som meg i Norge , hun er ca. Jeg vet ikke om noen som heter Betty Duck (sjekket gule sider og sånt, men tror jeg blir den eneste :-) ). Alexander (Aleksander) 4. Og hvor mange vil vi bli i fremtiden? Hvor mange bor det i Norge ? Statistikken er en opgørelse af navne for hele befolkningen, der boede i Danmark pr.


Den samlede verdien av varer og tjenester som produseres i Norge , dividert med antall innbyggere.

Lurer du på hvor mange som heter det samme som deg? På bokmål og riksmål har Norge alltid vært eneform. Landet heter Norga på nordsamisk, Vuodna (Fjord) på lulesamisk, Nöörje på sørsamisk og Norja på kvensk. Og der får barn oftest etternavn fra farens fornavn. Faren til Jón Árnason og Kristín Árnadottir heter Árni, det samme som vårt Arne.


For hundre år siden lagde vi etternavn slik i Norge også. De europeiske landene har mange fornavn felles. Populære til barn, hvor vanlige i befolkningen?


Noen navn har vært brukt til alle tider, mens andre er mer trendbaserte. Se hvor unikt eller vanlig ditt navn er. Her skriver du inn for- eller etternavnet ditt og trykker enter. Norge har en lang og sterkt innskåret kystlinje med mange fjorder og bukter.


Kun Canada har lengre kystlinje. Norges fastland strekker seg over breddegrader og lengdegrader. Når undertegnede journalist spør Statistisk Sentralbyrå (SSB) om det finnes en liste over uvanlige navn i Norge i dag, er svaret at en slik liste er nærmest umulig å oppdrive.


Det finnes rett og slett drøssevis med sjeldne navn i deres register. Laila er et kvinnenavn av finsk eller arabisk opprinnelse.

De to opphavene er uavhengige av hverandre. Levealderen i Norge har stort sett steget kontinuerlig i mer enn 2år. Folkehelserapporten har et eget kapittel om Levealder. Befolkningsframskrivninger.


Norske slanger I Norge forekommer bare arter av slanger: Huggormen. Folk flest kjenner den på det svarte sikksakk-mønsteret på ryggen, men vi har et stort innslag av helt svarte individer hos oss. Det er stor variasjon i hvor lenge innvandrere har bodd i Norge.


Noen grupper, blant annet de med bakgrunn fra Pakistan, Vietnam, Tyrkia og Marokko, har bodd lenge i Norge. Blant innvandrere fra de nye EU-landene, for eksempel Litauen, Romania og Bulgaria, er det mange som har bodd har i mindre enn fem år. Spørsmålet blir da hvor mange sammensatte ord en skal regne med at det finnes. Tanum har over sammensatte ord med sykkel-som førsteledd og flere titall sammensatte ord med -sykkel som etterleddd. Det kunne sikkert ha stått mange flere slike der, men ett sted må jo ordbokforfatteren sette grensen.


I Norge er kun av landarealet benyttet til å dyrke mat. Av dette er det som egner seg til å dyrke matkorn. I praksis bruker vi i dag prosent av jordbruksarealet til å dyrke dyrefôr, som blir omsatt til kjøtt, melk eller egg. For øvrig er bjørnen utbredt over nordlige deler av Øst-Europa og de mellomste og nordlige deler av Asia.


Bjørnen er også utbredt i Nord-Amerika, hvor den opptrer i to underarter, grizzlybjørn og kodiakbjørn. Fylke er en betegnelse på en geografisk inndeling av landet for å ivareta en rekke offentlige oppgaver. Dette dreier seg om oppgaver som er for omfattende til at de enkelte kommuner kan løse dem på egen hån eller oppgaver som sikrer at statlige vedtak og interesser blir ivaretatt på lokalt nivå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg