fredag 28. august 2015

Kjøpe bil uten tilstandsrapport

Få et godt grunnlag for å velge rimeligste verksted for å reparere eventuelle feil. Vi gjennomgår testresultatene sammen med deg. Advokathjelp, Veihjelp, Rådgivning. Les om alle fordelene her!


Vi har sentre over hele landet.

Finn ditt nærmeste NAF Senter her! Se vårt store utvalg av person- og arbeidsbiler. La oss hjelpe deg med å velge din nye bil. Mercedes, Kia, Peugeot, Citröen, DS. Steen er eksperter på elbil.


Besøk vår nærmeste forhandler idag. Super bilferie med halvpensjon.

Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! For kjøper bidrar den til å gi et riktig bilde av hvilken tilstand bilen er i. For deg som skal kjøpe bruktbil. Feil og mangler som du oppdager etter at du har kjøpt bilen kan gi både bekymringer og uventede kostnader. En tilstandsrapport gir grundige opplysninger om bilens tekniske tilstand og gir deg trygghet når du kjøper en bruktbil.


Ved kjøp og salg av bruktbil er det alltid lurt å finne ut hvilken stand bilen er i. Da slipper du ubehagelige overraskelser, enten du er kjøper eller selger. AutoMester tilstandsrapport. Men det er ikke obligatorisk med tilstandsrapport , og det er heller ikke sikkert at alt bli tatt høyde for i den. Dette fører til stor risiko for kjøperen og skaper en skjevhet i avtaleforholdet til selgeren, som er et godt argument for at tilstandsrapport bør være obligatorisk i bolighandel, sier Kristin Sundby, advokat i Osloadvokatene. Her i Trondheim er det i praksis umulig å selge bolig uten boligsalgsrapport i dag, sier Nylander.


Nylander har jobbet som eiendomsmegler siden 80-tallet, og i Trondheim som er hans hjemmemarke har de brukt boligsalgsrapport i år. Mye av dette kunne vært unngått ved en tilstandsrapport , sier Blyverket. NAF Test gir en objektiv vurdering av bilen og gir trygghet for kjøper. God dokumentasjon reduserer risikoen for konflikt etter salget.


Testen kan publiseres sammen med bilannonsen på finn.

Bilen blir da søkbar under testrapport og annonsen fremstår som mer troverdig. Tjenesten gjelder privatbiler, ikke bobil eller større kjøretøy. De reparasjonene kom på flere ganger prisen for testen, så det lønte seg nok. Den tredje testen jeg tok var på bilen jeg er i ferd med å selge nå.


På den måten fikk jeg på nytt en dokumentasjon på tilstanden slik at kjøper kan føle seg trygg. Hvis bilen selges som den er begrenser det rettighetene til deg som kjøper bilen , og ansvaret til deg som selger. Men selger har plikt til å gi riktige opplysninger og ikke holde tilbake informasjon. Selger er også ansvarlig hvis det viser seg at bilen er i vesentlig dårligere stand enn hva den som kjøper bilen hadde grunn til å regne med. Du kan heller ikke klage på noe du kjente, eller måtte kjenne til, da du kjøpte bilen.


Synlige mangler vil være din risiko som kjøper. Derfor er det viktig å sjekke bilen nøye før du kjøper. Kvinner er også flinkere til å sørge for kjøpekontrakt.


Vi tar kontrollen til avtalt tid! Kun seks prosent av kvinnene sier at de har droppet kjøpekontrakt, mens hele prosent av mennene dropper kontrakt. Kvinner kjøper også noe nyere biler med kortere kjørelengde. For å sikre at din nye bruktbil holder seg godt, trenger den vedlikehold og regelmessige service.


Bruk av våre autoriserte merkeverksteder gir deg et trygt og sikkert bilhol slik at du kan ha glede av bilen din lengre. Alle våre kunder som kjøper brukt Volvo får også sin egen PST (Personlig Service Tekniker). Din PST kjenner din bil.


Heisann Har en BMW 520i jeg vil få tatt tilstandsrapport på, i forbindelse med kjøp. Vet noen om bilverksteder som utfører tilstandsrapporter med samme kvalitet som NAF? Problemet er at NAF ikke har ledig time før 3. Mars, jeg burde ha rapporten til Onsdag, og kjøper bor langt unna. Er bilen vanskelig å få i gir?


Kommer det ulyder når du girer ned fra høyt gir til et lavere gir? Da kan girkassen være kaputt. Har bilen automatgir må du sjekk at den girer opp eller ned uten noen spesielle rykk.


Test også at bilen girer ned når du trykker gasspedalen i bånn. Pristilbudet du mottar for bilen din kan variere fra forhandler til forhandler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg