mandag 3. august 2015

Millionær brettspill strategi

Bredt utvalg av spill. Det klassiske spillet som slår an i alle sammenhenger. Endelig for de yngste. Finn laveste nettpris her. For å lykkes er det da en forutsetning av man i det minste legge til noe nytt og overraskende eller nye varianter.


Den siste som blir Millionær her er jeg redd er Damm selv,” avslutter Hege. Tore derimot kjører en litt feigere linje og stopper i stedet for å gamble, en strategi som raskt fører han i ledelsen. Bruken av hjelpemidler praktiseres også forskjellig. Hege nekter konsekvent å bruke de tidlig i spillet. De må spares til de virkelig vanskelige spørsmålene påstår hun.


Problemet er bare at svarer man feil er man ute. Husker vi spilte den gamle versjonen før når jeg var mindre, og kjenner igjen alt på dette! Er et ganske langvarig spill så burde sette av en kveld til dette, men blir virkelig noen underholdende timer!


Du har andre gater, høyere pengesummer og mer moro! Kjøp populære strategi brettspill på nett fra norsk Nettbutikk. Stort utvalg - Suverene priser - Lynrask levering! For eksempel er Multi Millionær , Bibelspillet og Flinch spill som mange gjerne vil ha tak i, men som i skrivende stund ikke er mulig å få tak i. Med forbehold om at det er laget et nytt opplag. Alle spill Søk Diskusjoner Klubber Logg inn Registrer.


Days: The Cuban Missile Crisis. Trollfjord is the family strategy game where a. Multimillionær er en videreutvikling av det klassiske eiendomsspillet Millionær. Hvem blir først millionær ? Spillet handler om penger, investeringer og strategi. Millionaire er et økonomisk brettspill som kan spilles av mennesker i alle aldre.


Både voksne og barn elsker det. I tillegg er disse brettspillene forenet familien og tillater deg å ha hyggelige kvelder ved et vennlig selskap, lære folk grunnleggende konsepter om forretning, entreprenørskap og gi kunnskap om økonomiske relasjoner. Hvem klarer å skaffe seg verdier for million først og bli MILLIONÆR ? Anbefalt alder: Fra år. Antall spillere: – 6. Innhold: Spillebrett, spillebrikker (biler), hus, hoteller, slott, terninger, sjansekort, skjøtekort, pengesedler i ulike valører og spilleregler.


Her skal du kjøpe eiendommer og rederier, bygge hus, slott og hoteller. Spiller noe brettspill , men sku gjerne spilt mer enn i dag. Blir som oftest litt Backgammon eller Othello over en kopp kaffe. Enkelt og raskt å komme i gang Millionær er typisk på hytta med familien. Ellers liker jeg veldig godt Dominion og Settlers of Catan, men ikke spilt det så mye.


Strategi - Spill på CDON. Lave priser og rask levering. When a great deal means a great deal! Vi lever akkurat nå i en tid hvor brettspill er på sitt aller beste noensinne! Aldri før har brettspill vært så varierte, innovative, populære, og ikke minst gode.


Dette er mye takket være at du nå kan finne informasjon og kjøpe brettspill på nett. Brettspill i ny gullalder. Lei av å spille Ludo og Yatzy på hytta? Vi gir deg de beste nye spillene for både barn og voksne.


HØYTID: Påsken er en tid hvor mange leter fram de støvete. Velkommen til boardgamer. Danmarks ledende forhandler av brettspill og puslespill.


Frakten til Norge er på 1NOK – jeg betaler alle portoutgifter hvis du bestiller for mer enn 1. Alle prisene inkluderer norsk MVA og toll. Jeg tar meg av fortollingen for deg – her er det ingen skjulte gebyrer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg