onsdag 19. august 2015

Dyreparken badeland

Besøk et av våre fem ferieparkers badeland. Bestiller du billetter gjennom LOfavør, får du rabatt på inngangsbilletter til parken. Medlemsrabatt i Skandinavias største vannpark. Les mer og bestill her!


Super pris, det finnes ikke bedre!

Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Ingen brennmaneter, bare drøssevis av elleville vannaktiviteter! Utendørsaktivitetene har kortere sesong, avhengig av vær og.


Her finner du en stor sandstran et hoppetårn og et utendørs svømmebasseng. Vær den første til å få gøyale nyheter, gode tilbud og informasjon om spennende aktiviteter fra Norges største familieattraksjon rett i mailboksen! Overnattingspakke i vinterferien.

Den levende parken i Kristiansand med dyr, underholdning, aktiviteter, badeland og overnatting. Servicen er helt fantastisk! Plaskebasseng, for de minste, bølgebassenget og strømkanal, for de litt eldre.


Badet består av meters idrettsbasseng, stupetårn, basseng for store og små, badeland og egen velværeavdeling. Dyreparken har i dag et lite badeland , kalt Sommerøya. Bade- og svømmeanlegget i Aquarama har mye å by på.


Badeland - Spa - S vømmeanlegg. Aquarama Bad består både av badeland , spa, idrettsbasseng og stupetårn. Jeg hadde kjøpt bursdaggave til min år gammel nevø en helg på safaricamp og tilgang til både dyrepark og badeland. Det er lurt å ha med noen småmåltider i sekken. Ha med et skift eller to, mange av aktvitetene i parken innebærer vann.


Ha god ti det finnes ikke noe værre enn å ha det travelt i parken. Barn elsker fornøyelsesparker. Se oversikten nedenfor for å finne frem til spennende parker i Norge og en rekke andre land i Europa. Fra de minste som liker plaskebassenget Oksøy, via Hamresanden for de litt større barna, til bølgebassenget Skagerak og strømkanalen Blindleia.


Sørlandsbadet er Norges sydligste badeland og ligger i Lyngdal. Lyngdal ligger langs Emellom Stavanger og Kristiansand time fra Kristiansand og timer fra Stavanger.

Anbefales på det sterkeste. Mye folk og jeg anbefaler absolutt å bo på dyreparken hotell eller lignende slik at dere får tilgang til parken klokken 09! Da kan man gjøre unna de attraksjonene som har mest kø. Det er fire ulike overnattingskonsepter tilknyttet destinasjonen. Parken er åpen hver dag hele året.


Det blir isåfall noen timer den ettermiddagen vi kommer. Er badelandet verdt. Uansett hvordan været er ute, så kan vi friste med sommertemperatur i luften og deilige varme grader i vannet.


Sammen med et moderne treningssenter og egen spa og velværeavdeling er Ankerskogen et unikt sted for folk i alle aldere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg