mandag 17. august 2015

Nattlampe voksen

Bambilampe, fluesopp, kanin mm. Kjøp kvalitet hos Sprell - Rask levering! Sprell har et fantastisk utvalg av barneromsinteriør. Velg mellom dyremotiv, søte figurer og drømmende skyer.


Alle lamper vi anbefaler for barn gjennomgår grundige tester så de er ekstra trygge. Eksklusive lampene fra designere og produsenter i toppklassen.

Den myke figuren fungerer som en nattlampe , som gir en trygghet når. Tilsynelatende en søt nattlampe som kan passe godt på. Her ser vi at lampen kan ødelegge nattesøvnen til både barn og voksne. Polarbear voksen dynetrekk – white.


Ferm Living sengesett voksen – half moon black. For å få nattlampe med stjernehimmel tar du enkelt av lokket. Lampen kommer med et hvitt lokk.


Bruker AA batterier (ikke inkludert) eller strøm via USB kabel som medfølger. Blir derfor ikke varm og er trygg på barnerommet.

Hjelp oss å rydde lageret! Den duse rosafargen vokser seg stadig mer populær og er inspirasjon for mange. Når det er så vakkert utført som her er det ingen grunn til å velge en annen farge. Rosafargen på Emas kjøkken er nydelig og fremheves spesielt godt med røft følge.


Leketøysforretning i Oslo og Bergen samt nettbutikk. Kvalitetsleker i naturmaterialer fra anerkjente merker. Barneromsinteriør og Bugaboo barnevogner. Sunne valg, helt enkelt - din helsebutikk Spesialister i Sunnhet.


Hos IKEA finner du møbler og interiør til hele hjemmet. Vi har alt du trenger til kjøkken, stue, soverom m. Besøk et varehus eller våre nettsider. Har du ikke varehus i nærheten, kan du enkelt handle i nettbutikken. En eventyrlig lykt og en magisk nattlampe ! OPPDAGE - Ta med lykten på oppdagelsesferd i kriker og kroker.


Både ringen og uglen kan lyse og man kan selv velge hvilket lys man ønsker. Nattlampen Lou kan lyse opp et mørk rom på flere måter. Den perfekte sovevennen er her. Sett den fint på nattbordet og se den lyse fint opp eller enkelt ta den i hånden og du kan bruke den som lommelykt.


Max er en myk og betryggende bamse med mange funksjoner.

God og myk som kosebamse, om man klemmer på magen blir han en nattlampe også. De fleste babyer liker å ha det lunt, men ikke for varmt. Det kan være smart å bruke et sammenrullet helseteppe eller håndkle til å forminske sprinkelsenga den første tida. Et annet tips er å skaffe en liten lampe, for eksempel nattlampe , i nærheten av barnets seng, slik at dere slipper å skru på taklyset midt på natta. Vi har tepper og ryer i flere størrelser og farger.


Ta turen innom siden vår fra tid til annen, da vi ofte bytter ut sortementet og kommer men nye og spennende tepper. Nöffe er en digital sparegris som lar barna leke og lære om sparing. Nöffe har en touchskjerm til snute, og den snakker og motiverer barna når den blir ristet eller trykket på.


Når penger blir overført i appen våkner Nöffe opp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg