torsdag 6. august 2015

Pruritisk follikulitt

Røde, kviseliknende prikker (papler) og sterile pusspropper (pustler) som oppstår på magen, armene, brystet og ryggen, og som ikke klør, kan være pruritisk follikulitt i svangerskapet. Tilstanden er sjelden, og utgjør ingen fare for fosteret. Utløses i andre og tredje trimester, og går som regel over etter fødselen. Pruritisk follikulitt.


Er du helse­personell?

Ved å oppgi dette kan du få bedre tilpasset innhold etter om du har formell helsefaglig kompetanse eller ikke. Follikulitt - Betennelse i hårfollikkelen med dannelse av en rød flekk eller knute rundt et hår på huden, hvorfra en purulent kvise snart dannes. Furuncle er en purulent-inflammatorisk formasjon som omfatter hårfollikel, sebaceous kjertel og området av bindevev, ofte på grunn av aktiviteten til Staphylococcus aureus. Utslett under graviditet vises ofte på huden til en kvinne. Panikk etter å ha sett henne er ikke nødvendig.


For å takle dette problemet er det nødvendig å behandle grunnårsaken. Det er mulig utvikling av follikulitt. Små utslett registreres gjennom hele kroppen.

Røde pustler forekommer ofte på stammen og ekstremiteter. Den patogene flora, aktivert i de indre lagene av dermis, forårsaker betennelse, noe som forårsaker acne å klø. En slik reaksjon forekommer ofte med utvikling av follikulitt , vannkopper, meslinger osv. Leger identifiserer også en rekke faktorer som kan utløse fremveksten av et ubehagelig symptom. Stor pruritisk akne kan ha en kald etymologi.


Du blir ikke nødvendigvis syk med ARVI - det skjer at det er nok bare å sitte på det kalde gulvet, og et stort inflammatorisk element springer opp på låret eller på baken. Ikke-overholdelse av personlig hygiene. En dusj anbefales å bli tatt hver dag.


Hvorfor kan kroppen virke purulent akne? Denne sykdommen er ledsaget av dannelse av papler, kviser og hudormer i hodebunnen. Ofte er det en allergi mot dusjgel eller vaskemiddel.


De kan virke som en reaksjon på krydret eller fet mat, og noen drinker som inneholder en enorm mengde sukker. Impetigo er en smittsom sykdom, hvor hovedmerket er overfladisk boble-pustulær utslett. Som regel begynner impetigo hos barn og voksne med utseendet av smertefulle røde flekker på huden, som i noen tid blir til bobler og deretter til scabs.


Eksem oppstår av ulike årsaker. For eksempel kan utseendet skyldes utstrømning av purulent innhold fra øret eller utseendet av scuffs ved bruk av spesielle klær. Utslett påvirker ikke alltid ansiktet, en betydelig del av dem kan danne hvor som helst på kroppen.

Akne på kroppen gir ikke bare huden et uæstetisk utseende, men kan også forårsake smerte, kløe, fungere som en manifestasjon av ulike patologier. Informasjonen på denne siden er kun beregnet for medisinske og farmasøytiske arbeidere. Besøkende til nettstedet bør ikke bruke denne informasjonen som medisinsk råd og anbefalinger.


Utslett som er spesifikke for graviditet inkluderer pruritisk urtikarielle papler og plakk i svangerskapet - også kjent som PUPPP - impetigo herpetiformis, prurigo gestationis, herpes gestationis og papular dermatitt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg