tirsdag 25. august 2015

Medisinskap med kodelås

Medisinskap for trygg oppbevaring av medisiner. Kjøp online med fri frakt. På utkikk etter elektronisk lås til ditt hjem? Alltid års garanti! Besøk vår nettbutikk!


La oss gjøre hverdagen enkel, gøy og koselig med tusenvis av produkter for et enklere hjem.

Elektronisk kodelås til medisinskap. Kodelås til Beckman medisinskap. Alle Beckman medisinskap kan leveres med elektronisk kodelås i stedet for nøkkellås og løse nøkler. Kan lagre opp til ulike koder. Passer til medisinskap med artnr.


Vi kan derfor tilpasse våre standard modeller til lokale behov, samt utvikle helt unike løsninger i samarbeid med kunde. Solid medisinskap med hyller. Velg mellom nøkkellås eller elektronisk kodelås.

Skapet er produert i hvitlakert melamin. Bjørke PS innbruddsforsinkende medisinskap for oppbevaring av legemidler og resepter. Skapene leveres med sylinderlås(nøkler medfølger). M3og MSK-kan fåes med elektronisk kodelås. Flyttbare hyller og en smart innredning og design gjør skapene fleksible og gir flere anvendelsesområder.


Kompakt skap med kodelås og nødåpningsmulighet via skjult nøkkelhull. Leveres med to nøkler og fire skruer (til montering). Drives med fire AA-batterier (inkl.).


Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av våre produkter, med unntak av forbruksvarer, og i visse fall opp til hele års garanti. Se etter vår garanti-logo ved produktet du har valgt for å se hva som gjelder for nettopp dette produktet. JACO NØKKELBOKS MED KODE Boks med kombinasjonslås for oppbevaring av nøkler. Med denne nøkkelboksen trenger du aldri mer å bekymre deg for å miste eller glemme nøkkel.


Den er praktisk og enkel å montere, skruer følger med. Målene på nøkkelboksen er 10x3x5cm. Vurderer kodelås på medisinskap.


Vi må gå gjennom de rutinene vi har, og vi må vurdere en annen måte å låse skapet på enn det vi har, med koder etc, sier Christensen.

Har du spørsmål vedrørende Lite sikkerhetsskap med kodelås , vil vi gjerne hjelpe deg. NB: Spørsmålet ditt publiseres ikke med mindre det er et generelt spørsmål som er relevant for mange kunder. Kontakt oss på tlf.


Logg inn med facebook. Til Butikken Til Huset. Kombinasjonslåst nøkkelskap med firesifret kodelås som du selvsagt kan bytte så ofte du vil.


Vi selger et medisinskap med lås fra Noraid med to flyttbare hyller. Du kan velge om du vil kjøpe et skap med eller uten innhold. Et velutstyrt medisinskap gjør deg i stand til å takle små og store uhell når du er hjemme eller på hytta, og et praktisk reiseapotek gjør samme nytten når du er på tur eller reiser med båt eller bil.


Her får du tips til hva du bør fylle det med , både basisutstyr og andre ting som kan være praktiske å ha.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg