mandag 17. august 2015

Strimlet svinekjøtt kokosmelk

Sunn thaigryte med strimlet svinekjøtt har eksotiske smaker av kokos og karripasta. Fargerik og lettlaget familiemiddag. Wok med strimlet svinekjøtt , ingefær og kokos Wok er både sunt og godt!


Strimlet svinekjøtt kokosmelk

Wok med grønnsaker, strimlet svinekjøtt , ingefær og kokos Lag en kjapp, sunn og kjempegod wok til middag! Strimlet svinekjøtt i karri Tips: Bytt gjerne svinekjøtt med strimlet kylling eller oksekjøtt. Indisk curry er en super hverdagsgryte. Karripasta, kokosmelk og ingefær gir varme fra Asia, og blandet med gulrot, sukkererter, kål og norsk svinekjøtt i strimler har du en spennende, smaksrik middag. Stek strimlet svinekjøtt kjapt i en panne, gjerne i to omganger.


Sett ferdigstekt kjøtt til side. Steg Kutt opp grønnsaker, rødløk i og paprika i strimler, ferdigskrellet gulrot i staver og vårløk i skiver. Steg Surr rødløk lett i en panne. Ha i rød karripasta og la den få frese et par minutter på pannen.


Strimlet svinekjøtt kokosmelk

Hjertesalatblader fylt med nydelig kål- og kokossalat og godt krydrede strimler av norsk svinekjøtt blir små lekre munnfuller. Perfekt for deg som elsker asiatiske smaker og vil ha et lett og sunt målti og supert som velkomstrett eller til tapasbordet. Renskåret svinekjøtt er magert og mørt. I denne oppskriften blir strimlet svinekjøtt , grønnsaker og kremet saus til en deilig hverdagsgryte hele familien vil like.


Strimle og stek kjøttet i olje med resten av karrien og hvitløk. Smak til med salt og pepper. Karri i risen gir tilbehøret litt hete som passer godt til denne retten. Snitt hodekål fint.


Bruk gjerne en ostehøvel til dette. Del agurk i to, og del den igjen på langs. Skjær agurken i tynne skiver.


Fres strimlet svinekjøtt og finhakket hvitløk raskt i en stor panne med smør på høy varme, ca. Fres løk og hvitløk i litt olje til det er blankt. Det ligner ikke grisen å ha så dårlig ti men denne woken er veldig lett å lage og enda lettere å like. Rask og enkel wok som hele familien vil digge!


Magert svinekjøtt i strimler wokket med kinakål, gulrot og paprika. Velg woksausen du liker best, vi har valgt en med hoisin. Legg i strimlet svinekjøtt og la det marinere ca. Bland kokosmelk og fiskesaus i en skål.


Klem ut appelsinsaft i en skål, kast resten (hvite hinner). Brun strimler av svinekjøtt i flere omganger i en varm panne med olje. Ha olje i en varm gryte. Rør godt så det ikke svir seg.


Småkok gryten i minutter. Tilsett karripasta og fres videre i 1-minutter. Kok ris etter anvisning på pakken. Nudelsuppe med strimlet svinekjøtt.


Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. Varm og deilig gryte med karri, strimlet svinekjøtt, kokosmelk og grønnsaker er en god hverdagsmiddag for familier.


Strimlet svinekjøtt kokosmelk

Gryten smaker perfekt på en kald vinterdag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg